- 300 g rundergehakt
- 2 eetlepels smokey barbecuesaus Black Jones
- 1 zak naturel nacho’s
- 125 g geraspte kaas cheddar
- verse koriander
- 1 bekertje zure room
Verwarm de oven voor op 200 °C .
In een hete koekenpan (zonder olie of boter) bak je het gehakt in ca. 2 minuten rul aan. Breng
op smaak met de barbecuesaus en bak tot het gehakt gaar is en de barbecuesaus deels is opgenomen door het gehakt.
Doe in een ovenbestendige schaal een laag nacho’s, daartussen en overheen verdeel je het gehakt en tot slot een royale hoeveelheid geraspte kaas. Zet in je voorverwarmde oven en laat de kaas smelten in ca. 5 minuten.
Garneer met koriander. Serveer met wat zure room. Smullen maar!
Calorieën: 562kcal | koolhydraten: 37g | eiwit: 24g | vet: 36g | verzadigd vet: 13g | cholesterol: 89mg | vezels: 3g | suiker: 1g | vitamine C: 0.4mg