- 2 eieren
- versgemalen zwarte peper
- fleur de sel of zout
- 4 eetlepels zure room
- 2 tomaten in blokjes
- 1 eetlepel bieslook fijngesneden
- 4 verse pistolets
- boter
- 4 bladen kropsla
- 200 gram Hollandse garnalen
- 1 eetlepel dille fijngesneden
Kook de eieren 6 minuten. Laat ze schrikken , pel ze en plet ze in een kommetje. Bestrooi met peper en fleur de sel. Roer de zure room los met peper en fleur de sel. Vermeng de tomaatblokjes met peper, fleur de sel en bieslook.
Snijd de broodjes open en besmeer ze met boter. Beleg met de kropsla, geplette eitjes, tomaat en garnalen. Schep de zure room erop en garneer met dille.
Calorieën: 350kcal | koolhydraten: 35g | eiwit: 19g | vet: 15g | verzadigd vet: 7g | cholesterol: 190mg | vezels: 2g | suiker: 6g | vitamine C: 9mg