- 4 eieren
- 1 eetlepel mayonaise
- ½ theelepel mosterd
- 2 eetlepels kimchi* fijngehakt
- zout versgemalen peper
- 1 bosuitje in fijne ringetjes
- 25 gram cheddar geraspt
Breng in een steelpannetje water aan de kook. Kook de eieren ca. 7 minuten bijna hard. Haal ze uit het water en laat schrikken onder koud stromend water.
Snijd intussen de kimchi fijn. Pel de eieren, snijd ze doormidden. Doe de dooiers in een kom met de mayonaise, mosterd en kimchi. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de bosui in dunne ringetjes. Schep het eigeelmengsel erug in de holletjes van de eieren. Bestrooi met cheddar. Gebruik een crème-brûléebrander om de kaas te smelten. Bestrooi met bosui en paprikapoeder.
Calorieën: 46kcal | koolhydraten: 1g | eiwit: 4g | vet: 3g | verzadigd vet: 1g | cholesterol: 85mg | vezels: 1g | suiker: 1g | vitamine C: 1mg