- 1 pakje diepvries zomerfruit à 250 gram
- 4 eetlepels suiker
- 250 gram mascarpone
- 100 ml slagroom
- 2 zakjes vanillesuiker
- ½ limoenschil geraspt
- 100 gram volkorenkoekjes
Doe het diepvries-fruit in een pan en laat dit op zacht vuur ontdooien tot een saus. Roer 2 eetlepels suiker erdoor. Laat afkoelen.
Doe mascarpone en slagroom in een kom. Klop met een garde tot een crème. Roer 2 eetlepels suiker, 2 zakjes vanillesuiker en de limoenschil erdoor.
Doe de koekjes in een plastic zakje en stamp ze fijn met een deegroller. Verdeel over 4 kleine glaasjes: zomerfruit, mascarponecrème en de verkruimelde koekjes. Serveer direct.
Calorieën: 557kcal | koolhydraten: 34g | eiwit: 7g | vet: 44g | verzadigd vet: 25g | cholesterol: 91mg | vezels: 2g | suiker: 20g | vitamine C: 5mg