Diamond Awards 2016

Partners vallen in de prijzen!

We feliciteren onze partners Ad Bibendum en kaasleverancier Bourgondisch Lifestyle! Want op de Wine Professional-beurs (11 t/m 13 januari 2016), die momenteel gelijktijdig plaatsvindt met de Horecava, kregen zij afgelopen zondag een Diamond Award uitgereikt.

Elk jaar reikt organisator Wine & Food Association deze prestigieuze prijs uit aan personen/bedrijven die de Nederlandse gastronomie een warm hart toedragen en in staat zijn het naar een hoger plan te tillen. Dit jaar dus wijnimporteur Ad Bibendum en kaasleverancier Bourgondisch liefstyle. Daarnaast is er nog een derde prijswinnaar: Tom Krooswijk; managing Director van Hotel de L’ Europe.
Op I Love Food & Wine werken wij ook samen met Ad Bibendum, de Belgische importeur van kwaliteitswijnen, en kaasleverancier Bourgondisch lifestyle. En daar zijn we trots op!

 

Ad BibendumKwaliteitsimporteur
De focus van Ad Bibendum ligt vooral op wijn uit de ‘Nieuwe Wereld’ . Het bedrijf is opgericht door Johan (foto) en Björn Monard. Ze leveren met name wijn aan de horeca, maar daarnaast hebben ze ook een webshop voor consumenten. Op ILFW, onder het item
‘wijn van de dag’ bevelen we regelmatig de wijnen van deze Belgische importeur aan. Bekijk onderstaande heerlijke wijnen op onze site:

Tomero Torrontés
Riesling Loberger
Gruner Veltliner Nigl Gärtling
Circus Maximus Malbec
Kung Fu Girl riesling
Nero d’Avola Parva Res

 

Kwaliteits Kaasleverancier
Elke week combineert onze schrijver/sommelier Maarten Koek een kaas met ‘n wijn. Alle kazen zijn afkomstig van Bourgondisch Lifestyle. René Koelman en Latif Elmessoussi (zie foto) startten hun bedrijf in Beverwijk ca. 15 jaar geleden. Zij brengen ambachtelijke kazen uit binnen- en buitenland. Deze kazen zijn ook voor consumenten te koop.  Zoek op onze site naar Kaas&Wijn.

 

Bourgondisch Lifestyle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *