Hulp voor goed doel

Champagne Rothschild

Kerstmis. We zijn volop bezig in de keuken om met elkaar te genieten van mooie gerechten en bijzondere wijnen. Maar neem ook even een momentje om eens na te denken over mensen die het minder hebben dan wijzelf. Champagne Barons de Rothschild ondersteunt (net als Villa Sparina Brut) dit jaar het Fonds Gehandicaptensport. Kopers van een speciaal kavel ontvingen onlangs tijdens het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport een magnum Champagne Barons de Rothschild Brut. Daarnaast is er door QV Select een extra actie opgezet om het Fonds te ondersteunen.

Rothschild logo

Baby van formaat

Champagne Barons de Rothschild, het kindje van één van de meest prestigieuze wijnfamilies ooit, is nog piepjong: in 2005 zag hij het levenslicht. Deze ‘Prestige’ champagne kan echter wedijveren met de allerbeste champagnes. De Brut bestaat voor 60% uit chardonnay uit de Côte des Blancs, het gebied in de Champagne waar deze druif de allerbeste kwaliteit levert. De 40% pinot noir komt voornamelijk uit Verzenay, Ay, Mareuil-sur-Ay en Bouzy. Er is 40% ‘vin de reserve‘ in de blend gebruikt: oudere wijnen uit topjaren. De champagne rijpt gedurende 36 maanden ‘sur latte’ in de kelders en daarna nog 6 maanden in de uiteindelijke fles. Hij heeft een restsuiker van 6 gram/liter. De Barons de Rothschild Brut heeft een fijne, elegante mousse en aroma’s van wit fruit, peer, citrus en amandel en is heerlijk verfrissend!

Help de gehandicaptensport

QV Select heeft ter ondersteuning van het Fonds Gehandicaptensport een speciale promotie met deze champagne in het leven geroepen. De consumentenprijs van de Champagne Barons de Rothschild Brut is € 48,25. QV Select en Champagne Barons de Rothschild doneren samen een bedrag van € 6,00 per fles aan het fonds indien u via QVSelect bestelt!

 

Meer info over deze actie van QV Select: klik hier.

Meer over het Fonds Gehandicaptensport: maaike@fondsgehandicaptensport.nl 

 

Eén reactie op “Champagne Rothschild”