Beproefde wijn, maar ook jenever en kunst!

Kom vrijblijvend en ontspannen proeven op mijn inloop wijnproeverij op zondag 27 oktober in de balzaal van de Prins Willem Alexanderkazerne.

Het wordt deze keer een nog groter evenement dan anders! Wat is er allemaal te doen?

  • Op mijn eigen proeftafel staan ca. 30 met zorg geselecteerde wijnen uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, maar ook Argentinië en Zuid Afrika staan klaar. Een aantal wijnen zijn tot ‘wijn van het jaar’ gekozen.
  • Antoine van Esch van Tire Bouchon is ook aanwezig met een greep uit zijn assortiment Duitse wijn, met een extra ruime presentatie van Claudia Cordara uit Piëmonte en Clos Bagatelle uit de Saint Chinian.
  • Het Proeflokaal uit Schiedam komt zijn opwachting maken met mooie ambachtelijke distillaten, waaronder een 3 jaar oude jenever uit eigen stokerij.
  • Tegelijkertijd is er een kleine expositie met schilderijen van Anne Kamphuis die onder het genot  van de proefglaasjes bekeken kunnen worden.

Mochten andere vrienden of kennissen ook interesse hebben, dan zijn zij natuurlijk ook van harte welkom om deze informele proeverij te bezoeken. Laat deze kans niet voorbijgaan. Aanmelden is niet verplicht, maar als je komt is het fijn om te weten.

Tot 27 oktober!

Waar:             Prins Willem Alexanderkazerne, Groen van Prinsterersingel 44

Wanneer:       Zondag 27 oktober 2013

Tijdstip:          15.00 tot 18.00 uur (er is volop parkeergelegenheid!)

 

p.s kijk ook even op mijn facebookpagina ‘Beproefd Jolande Vos’! Je kunt je daar ook aanmelden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *