Spanish Winelover

I Love Food & Wine kiest voor Rueda

Wijnfestivals zijn helemaal trendy. Deze week, van 17 t/m 23 juni, vieren we de Spaanse wijnweken! En op 6 juli moet je beslist naar de ‘Nacht van de Wijn’ in Utrecht. Maar nu al kun je meedoen met de competitie ‘Populairste wijndruif 2019’. Kijk naar mijn filmpje; want mijn favoriete druif komt uit Spanje. Raad maar eens waarom…

Er is veel te doen deze week in het kader van de Spaanse Wijnweken: bekijk het dagelijkse programma van Vinos de Espana. Ontdek al die mooie wijnen uit Spanje, want je kunt ze deze week overal en nergens gaan proeven. En combineer ze vervolgens met de Spaanse gerechten uit ons weekmenu.

 

 

Kom je ook naar Nacht van de Wijn?

Op 6 juli kun je naar de ‘Nacht van de Wijn’ in Utrecht. Ook daar valt veel te beleven. Wat? Kijk op de website van Nacht van de Wijn voor het programma. Dit evenement wil je niet missen! Lees nog even mijn aankondiging van vorige week.

Reserveer alvast je kaarten!

Nacht van de Wijn vindt op zaterdag 6 juli van 20.00 uur tot 02.00 uur plaats in Central Studio’s (Utrecht). Zin om te komen? Reserveer dan hier meteen je kaarten; op de website van ‘Nacht van de Wijn’. Kaarten kosten € 16,- p.p. en dat is inclusief twee muntjes. Meer muntjes kun je ter plekke kopen. (voor € 1,- per stuk).. Reserveer je voor een grotere groep dan krijg je korting.

INTERESSE GEWEKT?

Volg mij dan op Instagram, Facebook of Pinterest en blijf op de hoogte van mijn laatste culinaire avonturen.

Meer heerlijke recepten met bijpassende wijnsuggesties? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *