Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Viognier

    Kikkererwtencurry met zoete aardappel Spicy Channa Masala with chickpeas. Snel-klaar recept
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase kikkererwtencurry met zoete aardappel: snel klaar recept

    Op 13 maart 2023 door Jolande Vos
    Wintergroenten stamppot
    Eenpansgerecht

    Meatless Monday
    Gezonde wintergroenten stamppot van Rens Kroes

    Op 9 januari 2023 door Jolande Vos
    Pompoen pastei met rozijnen en dille uit kookboek Nistisima van Georgina Hayden
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Kolokithopita: pompoenpastei met dille (vegan)

    Op 12 september 2022 door Jolande Vos
    Bloemkoolsoep met cashewnoten en koriander uit het kookboek Soep Bouillon Brood van Rachel Allen
    Soep

    Meatless Monday
    Bloemkoolsoep met cashewnoten en koriander

    Op 4 april 2022 door Jolande Vos
    Tajine met kikkererwten en pompoen
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Tajine met pompoen en kikkererwten uit de voorraadkast

    Op 18 oktober 2021 door Jolande Vos
    Romige vegan curry met zoete aardappel en kikkererwten uit Be More Vegan van Niki Webster
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Romige curry met zoete aardappel (vegan)

    Op 4 oktober 2021 door Jolande Vos
    Maaltijdsalade met varkenshaas en abrikozen uit Californian Dreamin' van Vivian Lui
    Maaltijdsalade

    Voor het weekend
    Zonnige maaltijdsalade met varkenshaas en abrikozen

    Op 3 september 2021 door Jolande Vos
    Groene curry met asperges uit het kookboek Easy Dinners van Louise de Brabandere
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Groene curry met asperges (vegan)

    Op 3 mei 2021 door Jolande Vos
    Uien-sjalottentaart van Mari Maris
    Hartige taart

    Meatless Monday
    Uientaart met feta van Mari Maris

    Op 15 maart 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 4 Volgende »

    Meest populair

    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food