Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Vermentino

    Mosselen koken basisrecept Sergio Herman
    Wereldkeuken

    Basisrecept
    Mosselen koken met Sergio Herman

    Op 11 januari 2023 door Jolande Vos
    Pasta met bloemkool en ansjovis uit het kookboek De chef die je wilt zijn van Andy Baraghani
    Pasta

    Meatless Monday
    Pittige pasta met bloemkoolragout

    Op 10 oktober 2022 door Jolande Vos
    Mini quiches met groente uit het kookboek Bake off Vlaanderen
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Mini-quiches met groente; ideaal bij de borrel

    Op 28 maart 2022 door Jolande Vos
    Kabeljauwhaas met bloemkool uit de oven uit het kookboek De Wereldse Bakplaat van Rukmini Iyer
    Hoofdgerecht

    Easy Tuesday
    Kabeljauwhaas met bloemkool uit de oven

    Op 22 maart 2022 door Jolande Vos
    Griekse Keftedes met een twist uit Cyprus van Georgina Hayden
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Griekse keftedes met een twist

    Op 4 maart 2022 door Jolande Vos
    Vispotje van tante Anny uit het kookboek Ovenschotels van Wim Ballieu
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Het vispotje van tante Anny

    Op 25 februari 2022 door Jolande Vos
    Spaghetti met venkel en munt
    Eenpansgerecht

    Meatless Monday
    Spaghetti met venkel, citroen en munt

    Op 25 oktober 2021 door Jolande Vos
    Scarlett Johansson eet Spaghetti aglio e olio uit de film Chef
    Pasta

    Meatless Monday
    Spaghetti aglio e olio uit de film Chef

    Op 26 juli 2021 door Jolande Vos
    Pasta pesto
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Pasta pesto; klassieker uit Genua

    Op 12 juli 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 … 6 Volgende »

    Meest populair

    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • De 13 leukste restaurants van Gent. Van sterrenzaak tot wijnbar.
      13x de beste restaurants van Gent
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food