Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Rosé

    Kikkererwtencurry met zoete aardappel Spicy Channa Masala with chickpeas. Snel-klaar recept
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase kikkererwtencurry met zoete aardappel: snel klaar recept

    Op 13 maart 2023 door Jolande Vos
    Kip gehakt Köfte met couscous uit het kookboek Framily food van Sandra Bekkari
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Kip gehakt (köfte) met tabouleh van couscous

    Op 24 februari 2023 door Jolande Vos
    Thaise groene curry met aubergine
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Thaise groene curry met kip en aubergine

    Op 3 februari 2023 door Jolande Vos
    Zalm uit de oven met chilipeper, kokos & limoen en gebakker kerstomaten uit het kookboek India Express van Rukmini Iyer
    Ovengerecht

    Voor het weekend
    Zalm uit de oven met krokante kokos: snel en makkelijk!

    Op 27 januari 2023 door Jolande Vos
    Mosselen koken basisrecept Sergio Herman
    Wereldkeuken

    Basisrecept
    Mosselen koken met Sergio Herman

    Op 11 januari 2023 door Jolande Vos
    borrelplank uit het kookboek Het hele jaar Feest van Rudolph van Veen
    Buffet

    Voor het weekend
    Met deze borrelhapjes krans steel je de show!

    Op 30 december 2022 door Jolande Vos
    Dahl met zoete aardappel en halloumi uit het kookboek Groentekost van Jeroen Meus
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Dahl met zoete aardappel en halloumi

    Op 28 november 2022 door Jolande Vos
    Zeebaars uit de oven van Rukini Iyer uit haar kookboek India Express
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Indiase zeebaars uit de oven

    Op 18 november 2022 door Jolande Vos
    Chana Masala van Soenil Bahadoer uit zijn kookboek Streetfood
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Chana masala (kikkererwten curry) met rijst

    Op 14 november 2022 door Jolande Vos
    1 2 3 … 19 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu 13 2023 Hollandse groente
      5x creatief met Hollandse groente
      in
    • Pannenkoeken bakken
      Oma’s eierpannenkoeken
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food