Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Rosé Champagne

    Gevulde eieren met avocado uit het kookboek Borrelbijbel
    Borrelhapje

    Meatless Monday
    Gevulde eieren met avocado

    Op 13 juni 2022 door Jolande Vos
    Bieten hummus met geitenkaas op Japanse sesam cracker met glas rosé champagne van Marie Copinet
    Vegetarisch

    Borrelhapje
    Bietenhummus met geitenkaas: wijn spijs combinatie bij rosé champagne

    Op 14 april 2022 door Jolande Vos
    Varkenshaas met champignon roomsaus
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Varkenshaas met champignon roomsaus

    Op 11 december 2020 door Jolande Vos
    Bisque van kreeft uit het kookboek Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
    Voorgerecht

    Kerstdiner
    Kreeftenbisque van Jonathan Zandbergen

    Op 2 december 2020 door Jolande Vos
    Vegan tiramisu met kersen uit het kookboek Rebels Lekker van Niki Webster
    Nagerecht

    Meatless Monday
    Vegan tiramisu met verse kersen

    Op 13 juli 2020 door Jolande Vos
    Steak tartare met avocado en gamba uit het kookboek avocado van Carla de Graef
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Steak tartare met een twist

    Op 31 januari 2020 door Jolande Vos
    Geroosterde aubergine met saffraanyoghurt
    Salades

    Ottolenghi klassieker
    Geroosterde aubergine met saffraanyoghurt

    Op 11 december 2017 door Jolande Vos
    Aubergine met granaatappeldressing
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Aubergine met granaatappeldressing

    Op 2 december 2016 door Jolande Vos
    Bruschetta Nicoise
    Amuse

    Feestelijk hapje!
    Bruschetta niçoise

    Op 30 december 2015 door Agnes Leewis

    Meest populair

    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food