Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Riesling

    Zuurkool stamppot uit kookboek Chinese - ish,
    Eenpansgerecht

    Meatless Monday
    Gebakken zuurkool stamppot met Chinese twist

    Op 27 februari 2023 door Jolande Vos
    Yakitori oftewel Japanse kipsaté uit het kookboek Masterclass Spiesjes van Julius Jaspers
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Yakitori; Japanse kipsaté van de BBQ

    Op 12 augustus 2022 door Jolande Vos
    Gegrilde garnalen met oesterzwammen uit het kookboek De Makkelijk Bakplaat van Rukmini Iyer
    Wereldkeuken

    Snel & Makkelijk
    Garnalen met oesterzwammen uit de oven

    Op 27 juli 2022 door Jolande Vos
    Vacherin mont d'or of Camembert van de BBQ uit het kookboek Masterclass BBQ van Julius Jaspers
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Camembert rôti van de BBQ

    Op 18 juli 2022 door Jolande Vos
    Oostenrijkse zuurkoolsoep met rookworst
    Maaltijdsoep

    Winters comfortfood
    Oostenrijkse zuurkoolsoep met worst

    Op 24 februari 2022 door Jolande Vos
    Spicy noedelsoep met kikkererwten uit het kookboek Asian Green
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Spicy noedelsoep met kikkererwten (vegan)

    Op 31 januari 2022 door Jolande Vos
    Doperwtencrème met paling
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Doperwtencrème met gerookte paling

    Op 24 december 2021 door Jolande Vos
    Thaise salade met glasnoedels en garnalen uit het kookboek The Curry Guy Thai van Dan Toombs
    Maaltijdsalade

    Meatless Monday
    Thaise salade met glasnoedels en garnalen

    Op 15 oktober 2021 door Jolande Vos
    Vietnamese loempia uit het kookboek smaakmakers van Pascal
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Vietnamese loempiaatjes in een gezond jasje (met dipsaus)

    Op 2 augustus 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 … 5 Volgende »

    Meest populair

    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • De 13 leukste restaurants van Gent. Van sterrenzaak tot wijnbar.
      13x de beste restaurants van Gent
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food