Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Chardonnay

    Dragonfly Franse kip met romige misosaus uit het kookboek Jiwa van Carl Lemette & Mas van Putten
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Franse kip met romige misosaus: fusion & swingend

    Op 17 maart 2023 door Jolande Vos
    Pasta met Gorgonzola en katenspek
    Hoofdgerecht

    Gouwe Ouwe
    Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast

    Op 17 februari 2023 door Mieke van Laarhoven
    Portugese doperwten stoofpot met paddenstoelen, Ervilhas Guisadas met cantharellen uit het kookboek De Vega Atlas van Isabel Boerdam
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Portugese doperwten stoofpot met paddenstoelen

    Op 30 januari 2023 door Jolande Vos
    Pasta met broccoli pesto uit het kookboek Het grote groenteboek van Alice Hart
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Pasta met broccoli-pesto

    Op 5 december 2022 door Jolande Vos
    Gehaktballetjes met bacon en dillesaus
    Hoofdgerecht

    Heerlijk simpel
    Gehaktballetjes in romige dillesaus

    Op 16 november 2022 door Jolande Vos
    Tosti à la pizza met truffelmayonaise uit het kookboek Tosti van Jasper Kool
    Lunchgerecht

    Meatless Monday
    Tosti à la pizza met truffelmayonaise

    Op 24 oktober 2022 door Jolande Vos
    Gebraden kip met prei en limabonen van Jamie Oliver uit EEN
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Kip met prei en limabonen uit de oven

    Op 21 oktober 2022 door Jolande Vos
    Chowder met vis, garnalen en coquilles uit het kookboek Foolproof Vis van Libby Silbermann
    Eenpansgerecht

    Voor het weekend
    Chowder; een romige maaltijd-vissoep uit Noord-Amerika

    Op 30 september 2022 door Jolande Vos
    Pompoen pastei met rozijnen en dille uit kookboek Nistisima van Georgina Hayden
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Kolokithopita: pompoenpastei met dille (vegan)

    Op 12 september 2022 door Jolande Vos
    1 2 3 … 13 Volgende »

    Meest populair

    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food