Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Cava

    Roerei met tomaat van Jason Wang uit Xi'an Famous Foods

    Meatless Monday
    Chinese roerei met tomaat (koolhydraatarm)

    Op 26 september 2022 door Jolande Vos
    Hotwings van bloemkool met blauwe kaasdip uit 3 ingrediënten cocktails
    Borrelhapje

    Voor het weekend
    Hotwings van bloemkool met blauwe kaasdip

    Op 23 september 2022 door Jolande Vos
    Gevulde eieren met avocado uit het kookboek Borrelbijbel
    Borrelhapje

    Meatless Monday
    Gevulde eieren met avocado

    Op 13 juni 2022 door Jolande Vos
    Koreaanse steak tartare of steak tartaar uit het kookboek Izakaya van Tim Anderson
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Koreaanse steak tartare; de spannende variant

    Op 27 mei 2022 door Jolande Vos
    Amuse

    Meatless Monday
    Gevulde eieren met kimchi

    Op 18 april 2022 door Jolande Vos
    Oeufs dur mayonnaise met anjovis uit het kookboek Cuisine Carine van Carine Gaasterland
    Voorgerecht

    Franse klassieker
    Oeufs dur mayonnaise met ansjovis

    Op 6 april 2022 door Jolande Vos
    Rendang van eieren uit het kookboek boekoe kita van Mirjam van der Rijst & Harold Pareira
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Rendang van eieren (eieren in geurige knoflooksaus)

    Op 22 november 2021 door Jolande Vos
    Ceviche van zalm en kokosmelk
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Ceviche van zalm met kokosmelk

    Op 9 april 2021 door Jolande Vos
    Zeewier vega burger uit het kookboek Lekker Lokaal van Laura de Grave
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Vega burger met zeewier

    Op 29 maart 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 4 Volgende »

    Meest populair

    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food