Voorwaarden & Aansprakelijkheid

Als je meewilt stuur je een mail aan jolande@ilovefoodwine.nl  of info@chateau-petri.com .

Wanneer je wilt reserveren vragen we een aanbetaling van € 100,- p.p. Pas wanneer de aanbetaling binnen is, is je reservering definitief. Als er voldoende deelnemers zijn, en de reis definitief doorgaat, krijg je bericht. Je kan dan de vliegreis boeken. Op dat moment moet de reissom worden betaald, minus het aanbetalingsbedrag.

Reisverzekering

Deelnemers zorgen zelf voor een geldige en  goede reis- en annuleringsverzekering.

Voorwaarden

Je staat op de reserveringslijst als de aanbetaling van € 100,- is gedaan. Zodra je op de reserveringslijst staat, ontvang je een factuur.  Informatie omtrent de wijze van betalen, krijg je zodra je je hebt ingeschreven.

De reis moet volledig betaald zijn, anders is deelname niet mogelijk. Kosteloos annuleren van de reis kan tot 2 maanden voor vertrek. Annuleer je één maand  van te voren, dan krijg je 50% terug van het totaalbedrag. Annuleer je 2 weken voor de datum van vertrek, dan is restitutie niet meer van toepassing.

Aansprakelijkheid

Jolande Vos en Petri Houweling zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijk letsel ten gevolge van deelname aan de reis.

Jolande Vos en Petri Houweling zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal aan de door deelnemers meegebrachte eigendommen zoals jassen, tassen en andere persoonlijke eigendommen.

Jolande Vos en Petri Houweling zijn niet aansprakelijk voor kosten ten gevolge van annulering.

 

Bij boeking zijn bovenstaande voorwaarden automatisch geaccepteerd.