Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    20-40 min

    Kikkererwtencurry met zoete aardappel Spicy Channa Masala with chickpeas. Snel-klaar recept
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase kikkererwtencurry met zoete aardappel: snel klaar recept

    Op 13 maart 2023 door Jolande Vos
    Snijbonenstamppot met kaas en tuinkers uit het kookboek Onze Boerderij van Yvon Jaspers
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Snijbonenstamppot van Yvon Jaspers

    Op 13 februari 2023 door Jolande Vos
    Chili con carne met gehakt uit het kookboek Stoofbijbel van Julius Jaspers
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Chili con carne van tv-kok Julius Jaspers

    Op 10 februari 2023 door Jolande Vos
    Portugese doperwten stoofpot met paddenstoelen, Ervilhas Guisadas met cantharellen uit het kookboek De Vega Atlas van Isabel Boerdam
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Portugese doperwten stoofpot met paddenstoelen

    Op 30 januari 2023 door Jolande Vos
    Zalm uit de oven met chilipeper, kokos & limoen en gebakker kerstomaten uit het kookboek India Express van Rukmini Iyer
    Ovengerecht

    Voor het weekend
    Zalm uit de oven met krokante kokos: snel en makkelijk!

    Op 27 januari 2023 door Jolande Vos
    Tiroler Gröstl met portobello uit Vega Atlas van Isabel Boerdam
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Tiroler Gröstl met portobello-‘spekjes’

    Op 23 januari 2023 door Jolande Vos
    Vietnamese pannenkoekjes met oesterzwammen uit het kookboek Lots of Vega van Lotte Vermeer
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Vietnamese pannenkoekjes met oesterzwammen

    Op 16 januari 2023 door Jolande Vos
    Pokébowl met tonijn uit het kookboek Foolproof Vis
    Rijst

    Voor het weekend
    Pokébowl met tonijn & misodressing

    Op 13 januari 2023 door Jolande Vos
    Gebakken appel met sparrennaaldenboter en vanille-mascarpone en hazelnoten uit het kookboek Eet je kerstboom van Lowlander
    Vegetarisch

    Eet je kerstboom
    Duurzame actie: Appels gebakken in sparrennaalden boter

    Op 4 januari 2023 door Jolande Vos
    1 2 3 … 39 Volgende »

    Meest populair

    • Pannenkoeken bakken
      Oma’s eierpannenkoeken
      in
    • Weekmenu 13 2023 Hollandse groente
      5x creatief met Hollandse groente
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food