Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Schaal- en schelpdieren

    Kip met mosselen uit het kookboek Kipbijbel van Alain Caron en Rogier Trip
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Malse kip met mosselen en roomsaus

    Op 3 maart 2023 door Jolande Vos
    Mosselen koken basisrecept Sergio Herman
    Wereldkeuken

    Basisrecept
    Mosselen koken met Sergio Herman

    Op 11 januari 2023 door Jolande Vos
    Clam chowder uit het kookboek SLOW; voorgerecht van kerstmenu zonder zorgen
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Clam Chowder met vongole

    Op 2 december 2022 door Jolande Vos
    Mosselen met Roquefort saus uit het kookboek Masterclass Mosselen van Piet Devriendt
    Hoofdgerecht

    Snel & Makkelijk
    Mosselen met Roquefort-saus

    Op 10 november 2022 door Jolande Vos
    Chowder met vis, garnalen en coquilles uit het kookboek Foolproof Vis van Libby Silbermann
    Eenpansgerecht

    Voor het weekend
    Chowder; een romige maaltijd-vissoep uit Noord-Amerika

    Op 30 september 2022 door Jolande Vos
    Mosselen Bloody Mary uit Een Kookboek van Seppe Nobels
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Mosselen Bloody Mary van sterkok Seppe Nobels

    Op 2 september 2022 door Jolande Vos
    Gegrilde garnalen met oesterzwammen uit het kookboek De Makkelijk Bakplaat van Rukmini Iyer
    Wereldkeuken

    Snel & Makkelijk
    Garnalen met oesterzwammen uit de oven

    Op 27 juli 2022 door Jolande Vos
    Mosselen met ponzu uit het kookboek Eat This Fish van de Blend Brothers
    Hoofdgerecht

    Blendbrothers
    Eat this Fish: mosselen met ponzu

    Op 17 juni 2022 door Jolande Vos
    Avocado taartje met Hollandse garnalen uit het kookboek Succesvolle seizoensrecepten van Sonja van de Rhoer
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Avocadotaartje met appel en garnalen

    Op 13 mei 2022 door Jolande Vos
    1 2 3 … 6 Volgende »

    Meest populair

    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • De 13 leukste restaurants van Gent. Van sterrenzaak tot wijnbar.
      13x de beste restaurants van Gent
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food