Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Salade

    Kip gehakt Köfte met couscous uit het kookboek Framily food van Sandra Bekkari
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Kip gehakt (köfte) met tabouleh van couscous

    Op 24 februari 2023 door Jolande Vos
    Pokébowl met tonijn uit het kookboek Foolproof Vis
    Rijst

    Voor het weekend
    Pokébowl met tonijn & misodressing

    Op 13 januari 2023 door Jolande Vos
    Thaise biefstuk salade met kerstomaat uit het kookboek Persiana, elke dag van Sabrina Ghayour
    Salades

    Voor het weekend
    Thaise biefstuk salade met kerstomaten

    Op 4 november 2022 door Jolande Vos
    Maaltijdsalade met zoete aardappel en chorizo uit het kookboek Gezellig Kokerellen van Ellen van Gool
    Maaltijdsalade

    Voor het weekend
    Maaltijdsalade met geroosterde zoete aardappel en chorizo

    Op 26 augustus 2022 door Jolande Vos
    Griekse salade met feta
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Echte Griekse salade voor de zomer (choriátiki)

    Op 22 augustus 2022 door Jolande Vos
    Wilde kruidensalade met eetbare bloemen en grapefruit en burrata van Yvette van Boven uit het kookboek Van Boven in het Wild
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Wilde-kruidensalade met grapefruit & burrata

    Op 15 augustus 2022 door Jolande Vos
    Tomatensalade met pruimen en burrata uit het kookboek Salade Freak van Jess Damuck
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Zomerse tomatensalade met rode pruimen en burrata

    Op 1 augustus 2022 door Jolande Vos
    Fattoush met granaatappel uit het kookboek Nistisima van Georgina Hayden
    Bijgerecht

    Meatless Monday
    Fattoush met granaatappel (Libanese broodsalade)

    Op 11 juli 2022 door Jolande Vos
    Japans voorgerecht: Tomaat en avocado sashimi uit het kookboek Izakaya van Tim Anderson
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Sashimi van avocado: simpel Japans voorgerecht

    Op 4 juli 2022 door Jolande Vos
    1 2 3 … 13 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu 13 2023 Hollandse groente
      5x creatief met Hollandse groente
      in
    • Pannenkoeken bakken
      Oma’s eierpannenkoeken
      in
    • Entrecôte met champignonsaus
      Hoe bak je de perfecte entrecôte?
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food