Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Groente

    Portugese doperwten stoofpot met paddenstoelen, Ervilhas Guisadas met cantharellen uit het kookboek De Vega Atlas van Isabel Boerdam
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Portugese doperwten stoofpot met paddenstoelen

    Op 30 januari 2023 door Jolande Vos
    Gevulde aubergine met feta uit het kookboek Foolproof BBQ van Genevieve Taylor
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Gevulde aubergine van de Big Green Egg

    Op 29 augustus 2022 door Jolande Vos
    Griekse salade met feta
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Echte Griekse salade voor de zomer (choriátiki)

    Op 22 augustus 2022 door Jolande Vos
    Tomatensalade met pruimen en burrata uit het kookboek Salade Freak van Jess Damuck
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Zomerse tomatensalade met rode pruimen en burrata

    Op 1 augustus 2022 door Jolande Vos
    Fattoush met granaatappel uit het kookboek Nistisima van Georgina Hayden
    Bijgerecht

    Meatless Monday
    Fattoush met granaatappel (Libanese broodsalade)

    Op 11 juli 2022 door Jolande Vos
    Broccolirijst met ei uit het kookboek Koolhydraatarme Bijbel van Janneke Vreugdenhil
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    De lekkerste broccolirijst ever! (koolhydraatarm)

    Op 24 januari 2022 door Jolande Vos
    Bloemkool curry met pastinaak uit het kookboek Easy Dinners
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase bloemkool curry met pastinaak: boordevol groenten

    Op 27 december 2021 door Jolande Vos
    Doperwtencrème met paling
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Doperwtencrème met gerookte paling

    Op 24 december 2021 door Jolande Vos
    Mediterrane salade met rode paprika en tomaat uit het kookboek MED van Claudia Roden
    Lunchgerecht

    Meatless Monday
    Mediterrane salade van Claudia Roden

    Op 27 september 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 … 6 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu 13 2023 Hollandse groente
      5x creatief met Hollandse groente
      in
    • Pannenkoeken bakken
      Oma’s eierpannenkoeken
      in
    • Entrecôte met champignonsaus
      Hoe bak je de perfecte entrecôte?
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food