Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Ei

    Roerei met tomaat van Jason Wang uit Xi'an Famous Foods

    Meatless Monday
    Chinese roerei met tomaat (koolhydraatarm)

    Op 26 september 2022 door Jolande Vos
    Amuse

    Meatless Monday
    Gevulde eieren met kimchi

    Op 18 april 2022 door Jolande Vos
    Oeufs dur mayonnaise met anjovis uit het kookboek Cuisine Carine van Carine Gaasterland
    Voorgerecht

    Franse klassieker
    Oeufs dur mayonnaise met ansjovis

    Op 6 april 2022 door Jolande Vos
    Tahoe telor (indische omelet met tahoe en ketjapsaus) uit het kookboek Boekoe kita van Mirjam van der Rijst
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Tahoe telor (omelet met tahoe en ketjapsaus)

    Op 26 april 2021 door Jolande Vos
    Kejriwal Indiase uitsmijter met kaas uit het kookboek Dishoom
    Eieren

    Meatless Monday
    Kejriwal; Indiase uitsmijter met kaas

    Op 11 januari 2021 door Jolande Vos
    Gevulde eieren van mijn moeder
    Borrelhapje

    Paasbrunch
    Gevulde eieren van mijn moeder

    Op 8 april 2020 door Jolande Vos
    Scotch eggs uit het kookboek Eieren van Sophie Matthys
    Vlees

    Klassieker
    Scotch Eggs

    Op 6 februari 2020 door Jolande Vos
    Pizzaomelet koolhydraatarm
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Simpele pizzaomelet, koolhydraatarm

    Op 4 november 2019 door Jolande Vos
    Aubergines frittata oftewel Kuku uit Iran
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Kuku met aubergine & gekaramelliseerde ui

    Op 23 september 2019 door Jolande Vos
    1 2 3 Volgende »

    Meest populair

    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food