Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    BBQ

    Gevulde aubergine met feta uit het kookboek Foolproof BBQ van Genevieve Taylor
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Gevulde aubergine van de Big Green Egg

    Op 29 augustus 2022 door Jolande Vos
    Yakitori oftewel Japanse kipsaté uit het kookboek Masterclass Spiesjes van Julius Jaspers
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Yakitori; Japanse kipsaté van de BBQ

    Op 12 augustus 2022 door Jolande Vos
    Gerookte brisket met BBQ saus uit het kookboek The Curry Guy van Dan Toombs
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Gerookte brisket masala van de Big Green Egg

    Op 5 augustus 2022 door Jolande Vos
    Griekse kipspies met gyros en tzatziki
    BBQ

    Voor het weekend
    Griekse kipspies met tzatziki van de BBQ

    Op 22 juli 2022 door Jolande Vos
    Vacherin mont d'or of Camembert van de BBQ uit het kookboek Masterclass BBQ van Julius Jaspers
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Camembert rôti van de BBQ

    Op 18 juli 2022 door Jolande Vos
    Tonijnspies met gremolata uit het kookboek Masterclass BBQ van Julius Jaspers
    BBQ

    Voor het weekend
    Tonijnspies met gremolata van de BBQ

    Op 8 juli 2022 door Jolande Vos
    Warm gerookte zalm met citroen en peper van de bbq uit het kookboek Smokey Goodness van Jord Althuizen
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Warm gerookte zalm van de BBQ

    Op 17 september 2021 door Jolande Vos
    Lamskebab uit het kookboek van BBQ recepten voor op de kamado van Julius Jaspers
    BBQ

    Voor het weekend
    BBQ topper: Lamskebab met 2 sausjes

    Op 10 september 2021 door Jolande Vos
    Bijgerecht

    Meatless Monday
    Gevulde portobello alla caprese van de BBQ

    Op 30 augustus 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 … 6 Volgende »

    Meest populair

    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food