Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Wild

    Toon filters
    Hertenstoofpot met een dakje uit het kookboek stoofbijbel van Julius Jaspers
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Hertenstoofpot met een dakje

    Op 16 december 2022 door Jolande Vos
    Eend met kersen-sinaasappelsaus uit het kookboek Slow
    Ovengerecht

    Kerstdiner
    Gebraden eend uit de oven met sinaasappel-kersensaus

    Op 9 december 2022 door Jolande Vos
    Hertenfilet met morillesaus
    Wild

    Kerstdiner
    Hertenfilet met romige morillesaus

    Op 10 december 2021 door Jolande Vos
    Paté met cumberlandsaus uit Sausbijbel van Julius Jaspers
    Voorgerecht

    Gouwe Ouwe
    Wildpaté met cumberlandsaus: zo klaar!

    Op 1 december 2021 door Jolande Vos
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Pappardelle met konijn en olijven

    Op 5 februari 2021 door Jolande Vos
    Confit de Canard met zuurkool en truffel uit Vijf Seizoenen van Jonathan Zandbergen
    Klassieker

    Voor het weekend
    Confit de canard met zuurkool en truffel

    Op 13 maart 2020 door Jolande Vos
    Reebiefstukjes met kruidkoek van Jonathan van Zandbergen
    Wild

    Wild voor kerst
    Reebiefstuk met kruidkoek van Jonathan

    Op 14 december 2019 door Jolande Vos
    Wildstoofschotel met paddenstoelen zijzicht
    Stoofschotels

    Kerst Klassieker
    Wildstoofschotel met paddenstoelen

    Op 20 december 2017 door Jolande Vos
    Hazenpeper met bietjes met aardappel-knolselderijpuree
    Hoofdgerecht

    Anti-Stress Kerstmenu
    Hazenpeper met bietjes

    Op 14 december 2016 door Jolande Vos
    ossobuco van hert
    Hoofdgerecht

    Inspiring Friday
    Ossobuco van hert

    Op 11 december 2015 door Jolande Vos
    Cassoulet met confit de canard
    Hoofdgerecht

    Inspiring Friday
    Cassoulet met confit de canard

    Op 4 december 2015 door Jolande Vos
    Hertenbiefstuk met vijgen
    Wild

    Hertenbiefstuk met in port gemarineerde vijg

    Op 21 december 2011 door Jolande Vos
    1 2 Volgende »

    Meest populair

    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food