Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Kerst
    • Kerst top 10’s
    • Kerst E-Book
    • Kerstcadeaus winnen
    • Alle kerstrecepten
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Wijn & Spijs
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Ei
      • Dressings en sauzen
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Voorgerecht

    Toon filters
    Wortelsoep met kardemom yoghurt
    Soep

    Meatless Monday
    Wortelsoep met kardemom-yoghurt

    Op 6 april 2020 door Jolande Vos
    Wortelsoep met kokosmelk uit Vegetarisch voor een prikkie van Hanna Olvenmark
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Wortelsoep met kokosmelk

    Op 9 maart 2020 door Jolande Vos
    Halloumi met mango van Janneke van der Heijden
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Halloumi met mango en pistachenoten

    Op 2 maart 2020 door Jolande Vos
    Gefermenteerde bloemkoolsalade met druiven uit Over Rot 2.0 van Meneer Wateetons
    Salade

    Fermenteren van groenten
    Bloemkoolsalade uit ‘Over Rot’

    Op 19 februari 2020 door Jolande Vos
    Steak tartare met avocado en gamba uit het kookboek avocado van Carla de Graef
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Steak tartare met een twist

    Op 31 januari 2020 door Jolande Vos
    Coquilles met grapefruit uit Easy Nordic van Dagny Rós
    Voorgerecht

    Kerst met Dagný
    Carpaccio van coquilles en grapefruit

    Op 24 december 2019 door Jolande Vos
    kruidensalade met lychee liggend uit het kookboek simplissime
    Voorgerecht

    Makkelijke kerst
    Kruidensalade met garnalen en lychees

    Op 17 december 2019 door Jolande Vos
    Egglicious Avocado met zalm
    voorgerecht

    Voor het weekend
    Avocado met zalm uit de oven

    Op 8 november 2019 door Jolande Vos
    Courgette salade met limoen-ricotta
    salade

    Meatless Monday
    Gegrilde courgette salade met limoen-ricotta

    Op 9 september 2019 door Jolande Vos
    Salade met bramen en geitenkaas
    Salades

    Meatless Monday
    Geitenkaassalade met bramen en za’atar

    Op 29 juli 2019 door Jolande Vos
    Salade met gemarineerde aardbeien en verse geitenkaas
    salade

    Zomerkoninkjes
    Salade met aardbeien en verse geitenkaas

    Op 24 juli 2019 door Jolande Vos
    Nacho's uit de oven uit het kookboek Zonder Fratsen van Anita Witzier
    Borrelhapje

    Voor het weekend
    Nacho’s uit de oven

    Op 12 juli 2019 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4 5 … 13 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens
      in
    • Pasta met Gorgonzola en katenspek
      Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine