Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Kerst
    • Kerst top 10’s
    • Kerst E-Book
    • Kerstcadeaus winnen
    • Alle kerstrecepten
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Wijn & Spijs
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Ei
      • Dressings en sauzen
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Taart

    Toon filters
    Open taart met bramen
    Taart

    Lazy Sunday
    Open taart met bramen

    Op 1 november 2015 door Jody Mijts
    Koekjes

    Foodblogswap april: Kokosmakronen met chocolade

    Op 29 april 2015 door Jolande Vos
    Taart

    Foodblogswap
    Cheesecake met frambozengelei

    Op 25 maart 2015 door Jolande Vos
    Notentaart
    Taart

    Notentaart & cream sherry

    Op 12 december 2013 door Jolande Vos
    Aardbeiengebakjes simpel
    Koekjes

    Supersnelle aardbeiengebakjes & Brachetto d’Acqui

    Op 4 juni 2012 door Jolande Vos
    Koekjes

    Perfecte madeleines

    Op 28 maart 2011 door Jolande Vos
    Twee-kleuren Brownies met rode vruchten
    Taart

    Twee-kleuren brownies met rode vruchten & Nirvana Port

    Op 15 november 2010 door Jolande Vos
    recept Chocoladecake met frambozen en slagroom. Combineert heerlijk met ruby port.
    Taart

    Chocoladecake met frambozen en slagroom

    Op 20 juni 2010 door Jolande Vos
    Taart van ahornsiroop en pecannoten
    Taart

    Voor het weekend
    Pecannotentaart met ahornsiroop en appel

    Op 11 november 2009 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4

    Meest populair

    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens
      in
    • Gebakken garnalen met courgette spaghetti (koolhydraatarm)
      in
    • Pasta met Gorgonzola en katenspek
      Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine