Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Salades

    Toon filters
    Mediterrane salade met rode paprika en tomaat uit het kookboek MED van Claudia Roden
    Lunchgerecht

    Meatless Monday
    Mediterrane salade van Claudia Roden

    Op 27 september 2021 door Jolande Vos
    Maaltijdsalade met varkenshaas en abrikozen uit Californian Dreamin' van Vivian Lui
    Maaltijdsalade

    Voor het weekend
    Zonnige maaltijdsalade met varkenshaas en abrikozen

    Op 3 september 2021 door Jolande Vos
    Vietnamese kipsalade met spitskool en avocado
    Maaltijdsalade

    Voor het weekend
    Vietnamese kipsalade met avocado

    Op 13 augustus 2021 door Jolande Vos
    Aardappelsalade met asperges en vanille-mayonaise uit het kookboek Eat This van de Blendbrothers
    Salades

    Meatless Monday
    Aardappel-aspergesalade met vanille-mayonaise

    Op 5 juli 2021 door Jolande Vos
    BLT salade met avocado dressing uit het kookboek Ode aan groenten van Alice Zaslavsky
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    BLT salade met avocado-dressing: ideaal voor de BBQ

    Op 4 juni 2021 door Jolande Vos
    Mango ceviche uit het kookboek Mi Casa Peru van Katinka Lansink Dodero
    Voorgerecht

    Mi Casa Peru
    Mango ceviche: Peruaans voorgerecht dat smaakt naar meer!

    Op 19 mei 2021 door Jolande Vos
    Botersla met ansjovisdressing uit het kookboek Salad Days van Ajda Mehmet
    Bijgerecht

    Salad Days
    Zonnige botersla met ansjovisdressing

    Op 14 april 2021 door Jolande Vos
    Waldorf salade met druiven
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Waldorf salade met druiven

    Op 28 december 2020 door Jolande Vos
    Salade met gerookte eendenborstfilet en pistachenoten
    Voorgerecht

    Kerstdiner
    Salade met gerookte eendenborstfilet en pistachenoten

    Op 16 december 2020 door Jolande Vos
    Bietjes roosteren of poffen, basisrecept
    Voorgerecht

    Basisrecept
    Bietjes poffen: zo doe je dat!

    Op 22 september 2020 door Jolande Vos
    Zalmsalade van Anita
    Maaltijdsalade

    Snel & Simpel
    Lauwwarme zalmsalade met komkommer

    Op 15 september 2020 door Jolande Vos
    BBQ bijgerechten van Julius Jaspers: coleslaw en barbecue-saus
    Salades

    Klassiekers
    Twee BBQ-bijgerechten: coleslaw en BBQ-saus

    Op 11 september 2020 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4 … 9 Volgende »

    Meest populair

    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food