Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnbeoordeling
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
    • Welke wijn bij biefstuk?
    • Welke wijn bij vis?
    • Welke wijn bij kip?
    • Welke wijn bij asperges?
    • Welke wijn bij pizza?
    • Welke wijn bij kaas?
    • Meer wijn spijs cominaties
  • Culinaire hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
    • Food
    • Wine
    • E-Books
  • Over
    • About me
    • Nieuwsbrief
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Nagerecht

    Toon filters
    Driekoningentaart uit het kookboek Ons Bakboek
    Taart

    Ontdek de verrassing
    Driekoningentaart; een Franse klassieker

    6 januari 2020 door Jolande Vos
    Ricotta beignets met kaneelsuiker uit het kookboek Vers uit de oven van Ajda Mehmet
    Zoet hapje

    Oud & Nieuw
    Ricotta beignets met kaneelsuiker

    30 december 2019 door Jolande Vos
    Griesmeelpudding met kersen-limoncellosaus
    Nagerecht

    Kerstpudding
    Romige griesmeel met kersen-limoncellosaus

    10 december 2019 door Jolande Vos
    Bounty Frambozen taartjes zonder suiker uit Puur Zoet van Mariette van Tuyl
    Taart

    Meatless Monday
    Bounty frambozentaartjes zonder suiker

    21 oktober 2019 door Jolande Vos
    Theebrood oftewel Tea Loaf uit het Brits bak van Regula Ysewijn
    Klassieker

    Meatles Monday
    Brits ‘Theebrood’ ZONDER gist

    16 september 2019 door Jolande Vos
    Crumble met appel en bramen
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Crumble van appel en bramen

    9 augustus 2019 door Jolande Vos
    Eton Mess, aardbeien dessert van Anita Witzier uit haar kookboek Zonder Fratsen
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Eton mess van Anita Witzier

    28 juni 2019 door Jolande Vos
    New York Cheesecake met rood fruit. Een geweldig zomers nagerecht waar iedereen dol op is. Recept voor 12 personen
    taart

    Voor het weekend
    Cheesecake met rood fruit en chocoladesaus

    27 april 2019 door Jolande Vos
    Zoete amandeltaart met geitenkaas
    taart

    Voor het weekend
    Zoete amandeltaart met geitenkaas

    12 april 2019 door Jolande Vos
    Terrine met geitenkaas Picodon
    vegetarisch

    Meatless Monday
    Terrine van geitenkaas met abrikozen

    18 maart 2019 door Jolande Vos
    Kerstdessert: Eton Mess met mintsuiker
    Nagerecht

    Snel & Simpel
    Hemels kerstdessert voor dummy’s

    19 december 2018 door Jolande Vos
    Javaanse panna cotta
    Nagerecht

    Italiaans met een twist
    Panna cotta op z’n Indonesisch

    14 december 2018 door Jolande Vos
    « Vorige 1 … 4 5 6 7 8 9 Volgende »

    Meest populair

    • Chowder met vis, garnalen en coquilles uit het kookboek Foolproof Vis van Libby Silbermann
      Chowder; een romige maaltijd-vissoep uit Noord-Amerika
      in
    • Italiaanse Panna cotta met Vylmer
      Panna cotta met Vylmer
      in
    • Hoe wijn bewaren ?
      Wat moet je weten over het bewaren van wijn?
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    Ontvang het e-book GRATIS!

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food

    Ontdek de perfecte wijn bij elk gerecht met ons GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    "*" geeft vereiste velden aan

    Naam
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.