Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Kerst

    Toon filters
    Gebakken appel met sparrennaaldenboter en vanille-mascarpone en hazelnoten uit het kookboek Eet je kerstboom van Lowlander
    Vegetarisch

    Eet je kerstboom
    Duurzame actie: Appels gebakken in sparrennaalden boter

    Op 4 januari 2023 door Jolande Vos
    Vanille-kokosbavaroise met frambozensaus
    Nagerecht

    Kerstdessert
    Vanille bavaroise met kokos en frambozensaus

    Op 23 december 2022 door Jolande Vos
    Kerststol bakken uit het kookboek Rutger Bakt van Rutger van den Broek
    Lunchgerecht

    Kerstontbijt
    De allerlekkerste kerststol bak je zelf!

    Op 22 december 2022 door Jolande Vos
    Hertenstoofpot met een dakje uit het kookboek stoofbijbel van Julius Jaspers
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Hertenstoofpot met een dakje

    Op 16 december 2022 door Jolande Vos
    Eend met kersen-sinaasappelsaus uit het kookboek Slow
    Ovengerecht

    Kerstdiner
    Gebraden eend uit de oven met sinaasappel-kersensaus

    Op 9 december 2022 door Jolande Vos
    Clam chowder uit het kookboek SLOW; voorgerecht van kerstmenu zonder zorgen
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Clam Chowder met vongole

    Op 2 december 2022 door Jolande Vos
    Koffie Panna cotta met espresso karamel uit het kookboek La vita è dolce van Letitia Clark
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Koffie panna cotta met espressokaramel

    Op 24 juni 2022 door Jolande Vos
    Traditional Italian dessert tiramisu in a glass backing form on light background, top view
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Perfecte tiramisu

    Op 15 april 2022 door Jolande Vos
    Vispotje van tante Anny uit het kookboek Ovenschotels van Wim Ballieu
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Het vispotje van tante Anny

    Op 25 februari 2022 door Jolande Vos
    Doperwtencrème met paling
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Doperwtencrème met gerookte paling

    Op 24 december 2021 door Jolande Vos
    Blanquette de veau, kalfsvlees in roomsaus, kalfsstoofpot
    Wereldkeuken

    Witte kerst
    Blanquette de veau (Franse kalfsstoofpot in roomsaus)

    Op 21 december 2021 door Jolande Vos
    Pittige paddenstoelenlasagne van Ottolenghi uit het kookboek Flavour
    Ovengerecht

    Meatless Monday
    Vegetarische lasagne met paddenstoelen

    Op 20 december 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 … 11 Volgende »

    Meest populair

    • Pannenkoeken bakken
      Oma’s eierpannenkoeken
      in
    • Weekmenu 13 2023 Hollandse groente
      5x creatief met Hollandse groente
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food