Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Kerst
    • Kerst top 10’s
    • Kerst E-Book
    • Kerstcadeaus winnen
    • Alle kerstrecepten
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Wijn & Spijs
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Ei
      • Dressings en sauzen
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Hoofdgerecht vlees

    Toon filters
    Spaanse stoofpot van konijn
    Hoofdgerecht

    Spaanse stoofpot van konijn & Rioja

    Op 30 maart 2010 door Jolande Vos
    Hoofdgerecht

    Familierecept
    Rode kip van mijn schoonmoeder

    Op 8 februari 2010 door Jolande Vos
    Aziatische gehaktbal met zoete aardappelpuree
    Vlees

    Net even anders
    Aziatische gehaktbal met zoete aardappelpuree

    Op 7 januari 2010 door Jolande Vos
    Hertenstoofschotel met pasta
    Kerst

    Winters Wild
    Hertenstoofschotel met pasta

    Op 30 december 2009 door Jolande Vos
    Hollandse Erwtensoep van Jolande
    Maaltijdsoep

    Hollandse klassieker
    Mijn Hollandse erwtensoep

    Op 20 november 2009 door Jolande Vos
    Zuurkoolschotel met shoarmavlees en paddenstoelen
    Ovengerecht

    Lekker makkelijk
    Zuurkoolschotel met paddenstoelen en shoarmavlees

    Op 25 oktober 2009 door Jolande Vos
    « Vorige 1 … 16 17 18

    Meest populair

    • Pasta met Gorgonzola en katenspek
      Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast
      in
    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens
      in
    • Zalm met haricots verts en hazelnootpesto uit Mooi Mediterraan van Jansen & Jansen
      Slanke zalm uit de oven met hazelnootpesto
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine