Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Buffet

    Toon filters
    cheesecake met granaatappelpitten uit het kookboek een tafel vol van Meike Krüger
    Taart

    Valentijnsdag
    Cheesecake met granaatappelpitten: onwijs lekker

    Op 14 februari 2023 door Jolande Vos
    borrelplank uit het kookboek Het hele jaar Feest van Rudolph van Veen
    Buffet

    Voor het weekend
    Met deze borrelhapjes krans steel je de show!

    Op 30 december 2022 door Jolande Vos
    Kruidige kipgehaktballetjes met paprikadip uit het kookboek Helen kookt elke dag van Helen Verhelst
    Ovengerecht

    Voor het weekend
    Kruidige kipgehaktballetjes met paprikadip

    Op 11 november 2022 door Jolande Vos
    Gevulde eieren met avocado uit het kookboek Borrelbijbel
    Borrelhapje

    Meatless Monday
    Gevulde eieren met avocado

    Op 13 juni 2022 door Jolande Vos
    Krieltjes salade met asperges uit het kookboek TLV Vegan van Jigal Krant
    Salades

    Meatless Monday
    Krieltjes salade met witte asperges

    Op 23 mei 2022 door Jolande Vos
    Malabi: vegan romige pudding uit TLV van Jigal Krant
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Malabi van kokosroom: weergaloos lekker! (vegan)

    Op 22 april 2022 door Jolande Vos
    Amuse

    Meatless Monday
    Gevulde eieren met kimchi

    Op 18 april 2022 door Jolande Vos
    Traditional Italian dessert tiramisu in a glass backing form on light background, top view
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Perfecte tiramisu

    Op 15 april 2022 door Jolande Vos
    Bieten hummus met geitenkaas op Japanse sesam cracker met glas rosé champagne van Marie Copinet
    Vegetarisch

    Borrelhapje
    Bietenhummus met geitenkaas: wijn spijs combinatie bij rosé champagne

    Op 14 april 2022 door Jolande Vos
    Mini quiches met groente uit het kookboek Bake off Vlaanderen
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Mini-quiches met groente; ideaal bij de borrel

    Op 28 maart 2022 door Jolande Vos
    Griekse Keftedes met een twist uit Cyprus van Georgina Hayden
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Griekse keftedes met een twist

    Op 4 maart 2022 door Jolande Vos
    Avocado salade met grapefruit en radicchio uit TLV Tel Aviv van Jigal Krant
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Radicchio met rode grapefruit en avocado (vegan)

    Op 28 februari 2022 door Jolande Vos
    1 2 3 … 6 Volgende »

    Meest populair

    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food