Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Bijgerecht

    Toon filters
    Kimchi in diverse soorten
    Bijgerecht

    Leren fermenteren
    Zelf Koreaanse kimchi maken

    Op 23 februari 2023 door Jolande Vos
    Bladgroente uit de wok uit het kookboek Sambal Shiok Maleïsie van Mandy Lin
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Bladgroente met oestersaus: bijgerecht dat altijd past

    Op 20 februari 2023 door Jolande Vos
    Lemoncurd met grapefruit
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Lemon curd met roze grapefruit

    Op 6 februari 2023 door Jolande Vos
    Gevulde aubergine met feta uit het kookboek Foolproof BBQ van Genevieve Taylor
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Gevulde aubergine van de Big Green Egg

    Op 29 augustus 2022 door Jolande Vos
    Griekse salade met feta
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Echte Griekse salade voor de zomer (choriátiki)

    Op 22 augustus 2022 door Jolande Vos
    Tomatensalade met pruimen en burrata uit het kookboek Salade Freak van Jess Damuck
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Zomerse tomatensalade met rode pruimen en burrata

    Op 1 augustus 2022 door Jolande Vos
    Fattoush met granaatappel uit het kookboek Nistisima van Georgina Hayden
    Bijgerecht

    Meatless Monday
    Fattoush met granaatappel (Libanese broodsalade)

    Op 11 juli 2022 door Jolande Vos
    Japans voorgerecht: Tomaat en avocado sashimi uit het kookboek Izakaya van Tim Anderson
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Sashimi van avocado: simpel Japans voorgerecht

    Op 4 juli 2022 door Jolande Vos
    Krieltjes salade met asperges uit het kookboek TLV Vegan van Jigal Krant
    Salades

    Meatless Monday
    Krieltjes salade met witte asperges

    Op 23 mei 2022 door Jolande Vos
    Bieten hummus met geitenkaas op Japanse sesam cracker met glas rosé champagne van Marie Copinet
    Vegetarisch

    Borrelhapje
    Bietenhummus met geitenkaas: wijn spijs combinatie bij rosé champagne

    Op 14 april 2022 door Jolande Vos
    zelf mayonaise maken met staafmixer
    Bijgerecht

    Basisrecept
    Homemade mayonnaise maken

    Op 15 maart 2022 door Jolande Vos
    Avocado salade met grapefruit en radicchio uit TLV Tel Aviv van Jigal Krant
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Radicchio met rode grapefruit en avocado (vegan)

    Op 28 februari 2022 door Jolande Vos
    1 2 3 … 9 Volgende »

    Meest populair

    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food