Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Amuse

    Toon filters
    Amuse

    Meatless Monday
    Gevulde eieren met kimchi

    Op 18 april 2022 door Jolande Vos
    Bieten hummus met geitenkaas op Japanse sesam cracker met glas rosé champagne van Marie Copinet
    Vegetarisch

    Borrelhapje
    Bietenhummus met geitenkaas: wijn spijs combinatie bij rosé champagne

    Op 14 april 2022 door Jolande Vos
    Oeufs dur mayonnaise met anjovis uit het kookboek Cuisine Carine van Carine Gaasterland
    Voorgerecht

    Franse klassieker
    Oeufs dur mayonnaise met ansjovis

    Op 6 april 2022 door Jolande Vos
    Mini quiches met groente uit het kookboek Bake off Vlaanderen
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Mini-quiches met groente; ideaal bij de borrel

    Op 28 maart 2022 door Jolande Vos
    Rozenmarijnspiesje met gevulde dadel
    Borrelhapje

    Voor het weekend
    Rozemarijnspiesje met gevulde dadel: makkelijke borrelhap

    Op 27 augustus 2021 door Jolande Vos
    Bisque van kreeft uit het kookboek Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
    Voorgerecht

    Kerstdiner
    Kreeftenbisque van Jonathan Zandbergen

    Op 2 december 2020 door Jolande Vos
    Luxe Kerstboom bladerdeeg hapje
    Hartige taart

    Kerst
    Luxe kerstboom van bladerdeeg

    Op 30 november 2020 door Jolande Vos
    Aioli met ingelegde citroen
    Amuse

    Borrelhapje
    Aioli met ingelegde citroen

    Op 31 oktober 2020 door Jolande Vos
    Chips met zalmtartaar
    Borrelhapje

    Voor het weekend
    Chips met zalmtartaar: een snelle borrelhap

    Op 18 september 2020 door Jolande Vos
    Mosselsoep met garnalen en zeekraal uit het kookboek Slim koken van Janny van der Heijden
    Soep

    Voor het weekend
    Romige mosselsoep met garnalen en zeekraal

    Op 7 augustus 2020 door Jolande Vos
    Gegratineerde oesters van Petri
    Ovengerecht

    Borreluurtje
    Gegratineerde oesters met groente

    Op 20 juni 2020 door Petri Houweling
    Gougères Franse kaassoesjes
    Borrelhapje

    Voor Oud & Nieuw
    Gougères (Franse kaassoesjes)

    Op 23 december 2019 door Jolande Vos
    1 2 3 4 Volgende »

    Meest populair

    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • De 13 leukste restaurants van Gent. Van sterrenzaak tot wijnbar.
      13x de beste restaurants van Gent
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food