Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team

    Vis

    zalm met bagnetto verde liggend LR_
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Gegrilde zalm met bagnetto verde

    Op 23 augustus 2019 door Jolande Vos
    Quiche met asperges met zalm
    vis

    Voor het weekend
    Quiche met asperges, dille en zalm

    Op 18 mei 2019 door Jolande Vos
    Ansjovis salade op brood
    borrelhapje

    Voor het weekend
    Ansjovis-borrelhapje uit Catalonië

    Op 22 februari 2019 door Jolande Vos
    Ceviche uit Peru
    Voorgerecht

    Klassieker
    Peruaanse ceviche van zeebaars

    Op 20 december 2018 door Jolande Vos
    Farrosalade met garnalen uit het kookboek Hartstikke mediterraan
    Salades

    Hartstikke Mediterraan
    Gezonde farrosalade met garnalen

    Op 12 december 2018 door Jolande Vos
    Vis met spinazie en groene curry
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Vis met spinazie en groene curry

    Op 23 november 2018 door Jolande Vos
    Fusilli con tonno uit het kookboek Pasta, il primo piatti
    Hoofdgerecht

    Eenvoudig Italiaans
    Supersnelle fusilli con tonno

    Op 14 november 2018 door Jolande Vos
    Garnalen met ras el hanout liggend
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Grote garnalen met ras el hanout

    Op 9 november 2018 door Jolande Vos
    Schelvis met linzen en veldsla
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Schelvis met gekruide linzen en veldsla

    Op 28 september 2018 door Jolande Vos
    1 2 3 4 Volgende »

    Meest populair

    • Indische bruine bonensoep uit het kookboek Boekoe Kita van Mirjam van der Rijst en Harold Pareira
      Indische bruine bonensoep
      in
    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine