Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team

    Vegetarisch

    Zeewier vega burger uit het kookboek Lekker Lokaal van Laura de Grave
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Vega burger met zeewier

    Op 29 maart 2021 door Jolande Vos
    Kaas schnitzel: Gepaneerde halloumi met sesamzaad met spinazie van Pascale Naessens. Uit het kookboek Nog eenvoudiger 2
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Kaas schnitzel van halloumi in sesamzaad (koolhydraatarm)

    Op 1 maart 2021 door Jolande Vos
    Luxe Kerstboom bladerdeeg hapje
    Hartige taart

    Luxe kerstboom van bladerdeeg

    Op 30 november 2020 door Jolande Vos
    Aioli met ingelegde citroen
    Amuse

    Borrelhapje
    Aioli met ingelegde citroen

    Op 31 oktober 2020 door Jolande Vos
    Klassieke hummus
    Basis

    Meatless Monday
    Zó maak je hummus op de juiste manier!

    Op 19 oktober 2020 door Jolande Vos
    Spinazie paneer curry oftewel Saag Paneer uit de Indiase keuken
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase curry met spinazie en kaas (saag paneer)

    Op 5 oktober 2020 door Jolande Vos
    Tempé in hoisinsaus uit het kookboek Chinese Take Away Veggie
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Chinese tempé in hoisinsaus

    Op 31 augustus 2020 door Jolande Vos
    Gado gado van mieke
    Wereldkeuken

    Gouwe Ouwe
    Gado gado van Mieke

    Op 27 mei 2020 door Mieke van Laarhoven
    Wortelsoufflé met baharat
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Soufflé van wortel met Baharat

    Op 27 april 2020 door Jolande Vos
    1 2 3 … 6 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens (deel 1)
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine