Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Spinazie

    Kokoscurry met ananas van Karin Luiten
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Kokoscurry met ananas (vegan)

    Op 19 september 2022 door Jolande Vos
    Aardappelkroketjes met spinazie uit het kookboek Vegan Rainbow Food van Jason Tjon Affo
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Aardappelkroketjes met spinazie en curry (vegan)

    Op 5 september 2022 door Jolande Vos
    Gevuld Turks brood met spinazie vegetarisch
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Gevuld Turks brood

    Op 14 juni 2021 door Jolande Vos
    Kaas schnitzel: Gepaneerde halloumi met sesamzaad met spinazie van Pascale Naessens. Uit het kookboek Nog eenvoudiger 2
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Kaas schnitzel van halloumi in sesamzaad (koolhydraatarm)

    Op 1 maart 2021 door Jolande Vos
    Spinazie paneer curry oftewel Saag Paneer uit de Indiase keuken
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase curry met spinazie en kaas (saag paneer)

    Op 5 oktober 2020 door Jolande Vos
    Hartige taart met snijbiet uit het kookboek De Happytarier van Jorun Verheyden
    Hartige taart

    Meatless Monday
    Hartige taart met snijbiet

    Op 29 juni 2020 door Jolande Vos
    Spinazietaart met artisjokken uit kookboek Ovengerechten van Janny van der Heijden
    Hartige taart

    Meatless Monday
    Spinazietaart met artisjokken en ricotta

    Op 30 maart 2020 door Jolande Vos
    Riso pasta met paddenstoelen
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Riso-pasta met paddenstoelen uit Marokko

    Op 2 december 2019 door Jolande Vos
    Spinazie met halloumi en tomaat
    Koolhydraatarm

    Meatless Monday
    Spinazie met tomaat en halloumi voor singles

    Op 25 november 2019 door Jolande Vos
    1 2 3 … 5 Volgende »

    Meest populair

    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food