Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Risotto

    Orzotto met asperges uit het kookboek Insane van Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Orzotto met asperges en kefir-pistachedressing

    Op 2 mei 2022 door Jolande Vos
    Kabeljauw met bloemkool en saus van vadouvan uit het kookboek La Table de Caron van Alain Caron
    Hoofdgerecht

    Kerst hoofdgerecht
    Kabeljauwhaas met risotto en saus van vadouvan

    Op 15 december 2021 door Jolande Vos
    Parelgort risotto van biet en mierikswortel uit het kookboek Green van Elly Pear
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Parelgort risotto met geroosterde biet en mierikswortel

    Op 10 mei 2021 door Jolande Vos
    Kalkoen recept Jamie Oliver risotto met prei uit zijn Kerst kookboek
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Kalkoenrisotto van Jamie Oliver

    Op 3 december 2020 door Jolande Vos
    Eenpansgerecht

    Voor het weekend
    Mosselen met chorizo van Sergio Herman

    Op 2 oktober 2020 door Jolande Vos
    Slanke risotto met groene groenten uit het kookboek NewFysic
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Slanke risotto met groene groenten

    Op 22 juni 2020 door Jolande Vos
    Ziltige parelcouscous met venkel uit het kookboek Intermittent Fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Ziltige parelcouscous met venkel

    Op 20 januari 2020 door Jolande Vos
    Spinazierisotto met pompoencrème
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Spinazierisotto met pompoencrème

    Op 5 maart 2018 door Jolande Vos
    Citroenrisotto met kabeljauw en vongole
    Hoofdgerecht

    Italiaans tintje
    Citroenrisotto met kabeljauw en vongole

    Op 12 december 2017 door Jolande Vos
    1 2 Volgende »

    Meest populair

    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food