Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Pascale Naessens

    Bloemkoolrijst risotto met garnalen uit Echt Eten van Pascale Naessens
    Hoofdgerecht

    Lekker gezond
    Risotto van bloemkoolrijst met garnalen (koolhydraatarm)

    Op 28 januari 2022 door Jolande Vos
    Gegrilde tonijn met tomaten
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Gegrilde tonijn met tomatensalsa van Pascale

    Op 25 juni 2021 door Jolande Vos
    Ceviche van zalm en kokosmelk
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Ceviche van zalm met kokosmelk

    Op 9 april 2021 door Jolande Vos
    Kaas schnitzel: Gepaneerde halloumi met sesamzaad met spinazie van Pascale Naessens. Uit het kookboek Nog eenvoudiger 2
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Kaas schnitzel van halloumi in sesamzaad (koolhydraatarm)

    Op 1 maart 2021 door Jolande Vos
    Warme feta met gebakken groenten en pecannoten uit Ketokuur van Pascale Naessens
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Warme feta met groenten en pecannoten (koolhydraatarm)

    Op 18 januari 2021 door Jolande Vos
    Zalm in kokosmelksaus van Pascale Naessens voor het pure kerstmenu in E-book
    Hoofdgerecht

    Gezond & makkelijk
    Zalm met een gekruide kokosmelksaus

    Op 8 januari 2021 door Jolande Vos
    Spinazie met halloumi en tomaat
    Koolhydraatarm

    Meatless Monday
    Spinazie met tomaat en halloumi voor singles

    Op 25 november 2019 door Jolande Vos
    Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)

    Op 11 oktober 2019 door Jolande Vos
    Kalfsmedaillons met paddenstoelen
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Kalfsmedaillon met groenten en mosterdsaus

    Op 30 augustus 2019 door Jolande Vos
    1 2 Volgende »

    Meest populair

    • Pannenkoeken bakken
      Oma’s eierpannenkoeken
      in
    • Weekmenu 13 2023 Hollandse groente
      5x creatief met Hollandse groente
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food