Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team

    Nederlandse keuken

    Zeewier vega burger uit het kookboek Lekker Lokaal van Laura de Grave
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Vega burger met zeewier

    Op 29 maart 2021 door Jolande Vos
    Hollandse oliebollen recept van Ome Leo uit de Bijbel van de Nederlandse keuken,
    Wereldkeuken

    Oud & Nieuw
    Hollandse oliebollen; recept van ome Leo

    Op 30 december 2020 door Jolande Vos
    Varkenshaas met champignon roomsaus
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Varkenshaas met champignon roomsaus

    Op 11 december 2020 door Jolande Vos
    Boterkoek met vanilletopping
    Taart

    Ruige kost
    Oma’s boterkoek met amandelspijs

    Op 5 november 2020 door Jolande Vos
    Hollandse hachee
    Hoofdgerecht

    Klassieker
    Hollandse hachee

    Op 29 oktober 2020 door Jolande Vos
    Verse groentesoep met balletjes uit het kookboek Bijbel van de Nederlandse keuken van Janneke Vreugdenhil
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Hollandse groentesoep met balletjes

    Op 23 oktober 2020 door Jolande Vos
    Salade met Nieuwe haring
    Voorgerecht

    Gouwe Ouwe
    Salade met Nieuwe Haring

    Op 24 juni 2020 door Mieke van Laarhoven
    Asperges met krieltjes en ham in roomsaus
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Asperges met ham in roomsaus

    Op 12 juni 2020 door Jolande Vos
    Asperges met tuinbonen en garnalen uit het kookboekje Asperges van de Nederlandse Jessica Lek
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Asperges met tuinbonen, garnalen en kervelboter

    Op 15 mei 2020 door Jolande Vos
    1 2 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens (deel 1)
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine