Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Linzen

    Dahl met zoete aardappel en halloumi uit het kookboek Groentekost van Jeroen Meus
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Dahl met zoete aardappel en halloumi

    Op 28 november 2022 door Jolande Vos
    Maaltijdsalade met zoete aardappel en chorizo uit het kookboek Gezellig Kokerellen van Ellen van Gool
    Maaltijdsalade

    Voor het weekend
    Maaltijdsalade met geroosterde zoete aardappel en chorizo

    Op 26 augustus 2022 door Jolande Vos
    Spicy dahl met mango en linzen uit het kookboek Vegan Comfort van Milou van de Will
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Gele linzen stoofpot met mango (vegan)

    Op 7 maart 2022 door Jolande Vos
    Linzenstoofpot met miso uit het kookboek Vegan Comfort van Milou van der Will
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Linzenstoofpot met miso (vegan)

    Op 10 januari 2022 door Jolande Vos
    Snelle Linzensalade vegan uit het kookboek Last Minute Vegetarisch van Anne-Katrin Weber
    Lunchgerecht

    Meatless Monday
    Snelle linzensalade (vegan) voor de lunch

    Op 7 september 2020 door Jolande Vos
    Vega bolognese saus
    Pasta

    Meatless Monday
    Vega bolognese; dé perfecte versie

    Op 3 augustus 2020 door Jolande Vos
    Tandoori bloemkool met linzenrijst
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Tandoori bloemkool met linzenrijst

    Op 25 mei 2020 door Jolande Vos
    Linzen kofta van rode linzen
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Linzen kofta uit India

    Op 30 september 2019 door Jolande Vos
    Linzenpasta met ui en koriander uit Mijn Syrische keuken van Zina Abboud
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Linzen met pasta, ui en koriander

    Op 8 juli 2019 door Jolande Vos
    1 2 Volgende »

    Meest populair

    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food