Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers

    Kipkarbonades

    Spaanse kip met chorizo
    kip

    Voor het weekend
    Spaanse kip met chorizo

    Op 18 juni 2016 door Jolande Vos

    Meest populair

    • Groene bonensalade met hazelnoten
      Groene bonensalade met hazelnoten
      in
    • Weekmenu 23 Slank en calorie-arme recepten
      5x slank de zomer in
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    Help Oekraïne via deze fles Freedom Blend! 💰🍇

Wat een mooi initiatief van LFE Wijninkopers. Want met de aankoop van deze wijn steun jij het Chateau. 

Dit wijnhuis Chateau Purcari heeft inmiddels al bijna 12.000 vluchtelingen geholpen in een 24/7 hulpcentrum op het Chateau. 
LFE (Vinify) doneert de winst van 2021 + 2022 van álle Purcari-wijnen aan het Chateau. Hoe mooi is dat! 🙌 

Deze rode wijn is gemaakt van drie druiven: Bastardo (Oekraïne), rarã neagrã (Moldavië) en Saperavi (Georgië). Hij smaakt fluweel zacht en elegant. Mooie frisse zuren, maar ook zwart fruittonen met wat kruidnagel en chocola. Echt iets voor de BBQ! 

En dat BBQ-kookboekje van Vinify kun je ook downloaden. Zie link in mijn bovenstaande bio!

@pitch.pr @vinifywijn @purcari_wines #oekraïne #rodewijn #redwinelover
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    Help Oekraïne via deze fles Freedom Blend! 💰🍇 Wat een mooi initiatief van LFE Wijninkopers. Want met de aankoop van deze wijn steun jij het Chateau. Dit wijnhuis Chateau Purcari heeft inmiddels al bijna 12.000 vluchtelingen geholpen in een 24/7 hulpcentrum op het Chateau. LFE (Vinify) doneert de winst van 2021 + 2022 van álle Purcari-wijnen aan het Chateau. Hoe mooi is dat! 🙌 Deze rode wijn is gemaakt van drie druiven: Bastardo (Oekraïne), rarã neagrã (Moldavië) en Saperavi (Georgië). Hij smaakt fluweel zacht en elegant. Mooie frisse zuren, maar ook zwart fruittonen met wat kruidnagel en chocola. Echt iets voor de BBQ! En dat BBQ-kookboekje van Vinify kun je ook downloaden. Zie link in mijn bovenstaande bio! @pitch.pr @vinifywijn @purcari_wines #oekraïne #rodewijn #redwinelover
    6 dagen geleden
    View on Instagram |
    1/9
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: Domaine Taille Aix Loups, Chateau Montcontour, Bernard Baudry, Domaine Clothilde Legrand, Langlois-Chateau, Domaine Bablut, Chateau d’epiré en tot slot Landron Charrière. Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅 @chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: Domaine Taille Aix Loups, Chateau Montcontour, Bernard Baudry, Domaine Clothilde Legrand, Langlois-Chateau, Domaine Bablut, Chateau d’epiré en tot slot Landron Charrière. Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅 @chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    2 weken geleden
    View on Instagram |
    2/9
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂 Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! @thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    2 weken geleden
    View on Instagram |
    3/9
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅 Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦 Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen! Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard! #seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    3 weken geleden
    View on Instagram |
    4/9
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑 Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha. Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! #port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    2 maanden geleden
    View on Instagram |
    5/9
    GENOMINEERD!: Wijnvrouw van het jaar 2022!!! 🥰🍷🥂🍾

Tijdens de Wine Professional 2022 ben ik als 2e genomineerd als Wijnvrouw van het Jaar door de stichting van Barbara Verbeek en Clarissa Slingerland van Miss Publicity! Thanks dames, en ook de vakjury! 😍 maar ook dank aan de sponsor Walraven Sax die tijdens mijn nominatie het huis Mouton Cadet in het zonnetje zette 😋

Anyway, een grote verrassing! Ben er heel blij, en ik hoop veel vrouwen hiermee te inspireren om hun passie ook te volgen. 

#wineprofessional #wineandfoodassociation @barbaraverbeek.nl @misspublicitynl @clarissaslingerland @sofitellegendthegrandamsterdam @walravensax @moutoncadet_official #bordeaux
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    GENOMINEERD!: Wijnvrouw van het jaar 2022!!! 🥰🍷🥂🍾 Tijdens de Wine Professional 2022 ben ik als 2e genomineerd als Wijnvrouw van het Jaar door de stichting van Barbara Verbeek en Clarissa Slingerland van Miss Publicity! Thanks dames, en ook de vakjury! 😍 maar ook dank aan de sponsor Walraven Sax die tijdens mijn nominatie het huis Mouton Cadet in het zonnetje zette 😋 Anyway, een grote verrassing! Ben er heel blij, en ik hoop veel vrouwen hiermee te inspireren om hun passie ook te volgen. #wineprofessional #wineandfoodassociation @barbaraverbeek.nl @misspublicitynl @clarissaslingerland @sofitellegendthegrandamsterdam @walravensax @moutoncadet_official #bordeaux
    4 maanden geleden
    View on Instagram |
    6/9
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    Finca & bodega PAGO DE CARRAOVEJAS Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen! Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽 Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. @pagocarraovejas @rteambivium @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    4 maanden geleden
    View on Instagram |
    7/9
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸 Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. @protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸 Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. @protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    4 maanden geleden
    View on Instagram |
    8/9
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸 In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid! Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! @spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    4 maanden geleden
    View on Instagram |
    9/9
    Volgen op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine