Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Kabeljauw

    Kabeljauw uit de oven met pijnboompitten uit het kookboek De makkelijke bakplaat van Rukmini Iyer
    Hoofdgerecht

    Snel & Makkelijk
    Krokante kabeljauw uit de oven met pijnboompitten

    Op 26 mei 2022 door Jolande Vos
    Kabeljauwhaas met bloemkool uit de oven uit het kookboek De Wereldse Bakplaat van Rukmini Iyer
    Hoofdgerecht

    Easy Tuesday
    Kabeljauwhaas met bloemkool uit de oven

    Op 22 maart 2022 door Jolande Vos
    Kabeljauw met bloemkool en saus van vadouvan uit het kookboek La Table de Caron van Alain Caron
    Hoofdgerecht

    Kerst hoofdgerecht
    Kabeljauwhaas met risotto en saus van vadouvan

    Op 15 december 2021 door Jolande Vos
    Victoriabaars met tomaten, feta en krieltjes & Rueda
    Uit de oven

    Voor het weekend
    Victoriabaars met tomaten & Rueda

    Op 27 september 2019 door Jolande Vos
    Vis en papillotte
    Hoofdgerecht

    Slank & Simpel
    Slanke kabeljauw en papillotte

    Op 21 augustus 2018 door Jolande Vos
    viskoekjes met yoghurtdip
    Amuse

    Voor het weekend
    Viskoekjes voor elk moment

    Op 27 juli 2018 door Jolande Vos
    Citroenrisotto met kabeljauw en vongole
    Hoofdgerecht

    Italiaans tintje
    Citroenrisotto met kabeljauw en vongole

    Op 12 december 2017 door Jolande Vos
    Zeebaars met courgette en kokos
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Zeebaars met courgette en kokos

    Op 18 augustus 2017 door Jolande Vos
    clafoutis met vis en dille
    Hoofdgerecht

    Fishermans Thursday
    Clafoutis met vis en dille

    Op 14 januari 2016 door Agnes Leewis
    1 2 Volgende »

    Meest populair

    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • De 13 leukste restaurants van Gent. Van sterrenzaak tot wijnbar.
      13x de beste restaurants van Gent
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food