Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Indonesische keuken

    Eenvoudige rendang van oma Ellen uit het kookboek Oma's stamp-&stoofpotjes
    Stoofschotels

    Oma's stoofpotje
    Eenvoudige rendang van oma Ellen

    Op 1 februari 2023 door Jolande Vos
    Oesterzwammen in ketjapsaus van Maureen Tan uit het kookboek Java
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Oesterzwammen in ketjapsaus

    Op 31 oktober 2022 door Jolande Vos
    Pittige Indische eieren bumbu bali telor
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Pittige Indische eieren (Bumbu bali telor)

    Op 16 november 2020 door Jolande Vos
    Kip ketjap uit het kookboek ruige Kost van Paskal Jakobsen en Edwin Vinke
    Kip

    Snel & Simpel
    Kip Ketjap van zanger Paskal Jakobsen

    Op 30 september 2020 door Jolande Vos
    Gado gado van mieke
    Wereldkeuken

    Gouwe Ouwe
    Gado gado van Mieke

    Op 27 mei 2020 door Mieke van Laarhoven
    Rendang padang uit Indorock van Vanja van de Leeden
    Stoofgerecht

    Voor het weekend
    Rendang padang met atjar van rodekool

    Op 6 maart 2020 door Jolande Vos
    Gado gado met spicy sesamsaus uit Indorock van Vanja van der Leeden
    Salade

    Meatless Monday
    Gado gado met spicy sesamsaus

    Op 18 november 2019 door Jolande Vos
    Broodje saté van tempeh met roedjak uit het kookboek Groen op kolen van Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek
    Lunchgerecht

    Meatless Monday
    Broodje tempeh saté met roedjak

    Op 26 augustus 2019 door Jolande Vos
    Foe Yong hai
    ei

    Klassieker
    Foe Yong Hai: de allerbeste versie!

    Op 6 augustus 2019 door Jolande Vos
    1 2 Volgende »

    Meest populair

    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • De 13 leukste restaurants van Gent. Van sterrenzaak tot wijnbar.
      13x de beste restaurants van Gent
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food