Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers

    Blauw

    Ayam asam manis pedis of Pittige kippendijen
    Hoofdgerecht

    Easy Tuesday
    Ayam asam manis pedis: Indonesische pittige kippendijen

    Op 9 juli 2019 door Jolande Vos

    Meest populair

    • Groene bonensalade met hazelnoten
      Groene bonensalade met hazelnoten
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Griekse plaattaart van courgette
      Griekse plaattaart van courgette
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    5 augustus: Nationale oesterdag. 🦪 Dat wordt gevierd met een glas Manzanilla. De klassieke wijn-spijs combinatie. Heerlijk! Het ziltige karakter van de wijn versterkt alle soorten smaken uit de zee, en oesters 🦪in het bijzonder. Mijn dag kan niet meer stuk! 🎉

Ik kijk nu al uit naar mijn reis in september naar de wereld van de sherry in Zuid-Spanje en hoop daar ook iets van flamenco te gaan zien. 💃🇪🇸

@sherrywijnen @pitch.pr #sherrylover #sherrypairing #winefromspain
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    5 augustus: Nationale oesterdag. 🦪 Dat wordt gevierd met een glas Manzanilla. De klassieke wijn-spijs combinatie. Heerlijk! Het ziltige karakter van de wijn versterkt alle soorten smaken uit de zee, en oesters 🦪in het bijzonder. Mijn dag kan niet meer stuk! 🎉 Ik kijk nu al uit naar mijn reis in september naar de wereld van de sherry in Zuid-Spanje en hoop daar ook iets van flamenco te gaan zien. 💃🇪🇸 @sherrywijnen @pitch.pr #sherrylover #sherrypairing #winefromspain
    1 week geleden
    View on Instagram |
    1/9
    Mijn Tour de France is een TOUR DE ROSÉ! 

De laatste dagen genoten van drie Pays d’Oc rosés! Tijdens het kijken naar de Tour de France die de laatste dagen door deze Franse regio reed. 

Behalve dat we lekker rosé drinken, kan ik (plus een van mijn volgers) een fantastische roze fiets winnen van het merk Veloretti. 

Wil jij ook winnen? Let me know WHY!

@pitch.pr @paysdocigpwijnen @djfwines @domainegrandchemin #tourderosé #rosé #frankrijk #languedocroussillon @veloretti
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    Mijn Tour de France is een TOUR DE ROSÉ! De laatste dagen genoten van drie Pays d’Oc rosés! Tijdens het kijken naar de Tour de France die de laatste dagen door deze Franse regio reed. Behalve dat we lekker rosé drinken, kan ik (plus een van mijn volgers) een fantastische roze fiets winnen van het merk Veloretti. Wil jij ook winnen? Let me know WHY! @pitch.pr @paysdocigpwijnen @djfwines @domainegrandchemin #tourderosé #rosé #frankrijk #languedocroussillon @veloretti
    4 weken geleden
    View on Instagram |
    2/9
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️

Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven  organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories.

Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest?
1.	Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 
2.	Wijndomein @valkevleug_winery  is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet.
3.	Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag!
4.	Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard.
5.	Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader!
6.	Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷.
7.	Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen  in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle.
8.	Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa!

Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader.

#belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️

Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven  organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories.

Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest?
1.	Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 
2.	Wijndomein @valkevleug_winery  is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet.
3.	Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag!
4.	Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard.
5.	Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader!
6.	Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷.
7.	Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen  in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle.
8.	Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa!

Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader.

#belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️

Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven  organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories.

Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest?
1.	Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 
2.	Wijndomein @valkevleug_winery  is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet.
3.	Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag!
4.	Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard.
5.	Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader!
6.	Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷.
7.	Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen  in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle.
8.	Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa!

Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader.

#belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️

Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven  organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories.

Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest?
1.	Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 
2.	Wijndomein @valkevleug_winery  is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet.
3.	Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag!
4.	Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard.
5.	Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader!
6.	Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷.
7.	Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen  in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle.
8.	Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa!

Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader.

#belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️

Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven  organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories.

Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest?
1.	Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 
2.	Wijndomein @valkevleug_winery  is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet.
3.	Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag!
4.	Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard.
5.	Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader!
6.	Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷.
7.	Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen  in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle.
8.	Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa!

Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader.

#belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️

Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven  organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories.

Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest?
1.	Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 
2.	Wijndomein @valkevleug_winery  is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet.
3.	Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag!
4.	Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard.
5.	Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader!
6.	Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷.
7.	Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen  in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle.
8.	Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa!

Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader.

#belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️

Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven  organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories.

Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest?
1.	Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 
2.	Wijndomein @valkevleug_winery  is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet.
3.	Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag!
4.	Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard.
5.	Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader!
6.	Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷.
7.	Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen  in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle.
8.	Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa!

Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader.

#belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️

Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven  organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories.

Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest?
1.	Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 
2.	Wijndomein @valkevleug_winery  is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet.
3.	Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag!
4.	Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard.
5.	Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader!
6.	Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷.
7.	Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen  in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle.
8.	Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa!

Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader.

#belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️

Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven  organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories.

Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest?
1.	Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 
2.	Wijndomein @valkevleug_winery  is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet.
3.	Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag!
4.	Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard.
5.	Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader!
6.	Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷.
7.	Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen  in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle.
8.	Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa!

Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader.

#belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️

Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven  organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories.

Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest?
1.	Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 
2.	Wijndomein @valkevleug_winery  is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet.
3.	Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag!
4.	Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard.
5.	Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader!
6.	Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷.
7.	Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen  in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle.
8.	Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa!

Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader.

#belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    BELGIË WIJNREIS 🍷 ❤️ Het is alweer een week geleden dat onze 3 daagse wijn-rondreis België eindigde. Nog steeds blijft de kwaliteit na sudderen in mijn brein. Samen met Barbara Haverkamp @de_wijnwijven organiseerde ik een geweldig leuke trip voor de Vereniging voor Vinologen langs 8 verschillende wijnbedrijven in België. Misschien heb je al het een en ander zien voorbij komen in mijn stories. Maar om jullie te inspireren om ook zo’n fantastisch wijntripje te maken (uiteraard met het boek van Barbara in de hand) zet ik onze bezoekjes nog even in de schijnwerpers. Waar zijn we geweest? 1. Wijndomein @wijndomeinoudconynsbergh , waar de wijndruif Auxerrois de hoofdrol speelt. Prachtig gelegen in een oude witte molen. 2. Wijndomein @valkevleug_winery is de luxueuze thuisbasis van webshop @vinetiq, gespecialiseerd in Cool Climate wijn. We proeven hier (uit de glazen van @jancisrobinson !) o.a. Stuyvenberg Brut. Uit Pajottenland. Mijn favoriet. 3. Wijnfaktorij in centrum van Antwerpen, een urban boutique winery. Wijnmaker Patrick de Nijs maakt mooie blends. En niet alleen van druiven 🍇! Ga hier proeven op zaterdag! 4. Wijndomein @den_eeckhout_wijndomein. Hier, op de Houwaartse Berg, geeft specialist Stefaan Soenen een zeer interessante masterclass in de wijngaard. 5. Wijnkasteel Vandeurzen. Tijdens een prachtige lunch proeven we vier van hun wijnen. Aanrader! 6. Wijnkasteel @haksberg_ . Wijnmaakster/bioloog Hilde Rutten vertelt bevlogen over de problemen met vogels, meeldauw, vorst en wespenvallen. We proeven vier wijnen 🍷. 7. Wijnkasteel @wijnkasteel_genoelselderen in de BOB Haspengouw. Prachtig kasteel uit de middeleeuwen. We krijgen een rondleiding met proeverij al lopend door de wijngaard. Mijn favoriet: Zwarte Parel Brut. Volgens de Methode Traditionelle. 8. Wijndomein @wijndomein_aldeneyck . Eigenaar en wijnmaker vertelt zeer gepassioneerd over de grensoverschrijdende BOB Maasvallei! De eerste van Europa! Dank 🙏Barbara Haverkamp voor de mooie keuze van wijnbedrijven. Ik hoop dat veel mensen je leuke boek 📖 ‘Wijnroutes door Nederland en België’ gaan aanschaffen. Aanrader. #belgie #wijnroutes #wijnkasteel #winetrip #wijnreistips #antwerpencity
    4 weken geleden
    View on Instagram |
    3/9
    Help Oekraïne via deze fles Freedom Blend! 💰🍇

Wat een mooi initiatief van LFE Wijninkopers. Want met de aankoop van deze wijn steun jij het Chateau. 

Dit wijnhuis Chateau Purcari heeft inmiddels al bijna 12.000 vluchtelingen geholpen in een 24/7 hulpcentrum op het Chateau. 
LFE (Vinify) doneert de winst van 2021 + 2022 van álle Purcari-wijnen aan het Chateau. Hoe mooi is dat! 🙌 

Deze rode wijn is gemaakt van drie druiven: Bastardo (Oekraïne), rarã neagrã (Moldavië) en Saperavi (Georgië). Hij smaakt fluweel zacht en elegant. Mooie frisse zuren, maar ook zwart fruittonen met wat kruidnagel en chocola. Echt iets voor de BBQ! 

En dat BBQ-kookboekje van Vinify kun je ook downloaden. Zie link in mijn bovenstaande bio!

@pitch.pr @vinifywijn @purcari_wines #oekraïne #rodewijn #redwinelover
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    Help Oekraïne via deze fles Freedom Blend! 💰🍇 Wat een mooi initiatief van LFE Wijninkopers. Want met de aankoop van deze wijn steun jij het Chateau. Dit wijnhuis Chateau Purcari heeft inmiddels al bijna 12.000 vluchtelingen geholpen in een 24/7 hulpcentrum op het Chateau. LFE (Vinify) doneert de winst van 2021 + 2022 van álle Purcari-wijnen aan het Chateau. Hoe mooi is dat! 🙌 Deze rode wijn is gemaakt van drie druiven: Bastardo (Oekraïne), rarã neagrã (Moldavië) en Saperavi (Georgië). Hij smaakt fluweel zacht en elegant. Mooie frisse zuren, maar ook zwart fruittonen met wat kruidnagel en chocola. Echt iets voor de BBQ! En dat BBQ-kookboekje van Vinify kun je ook downloaden. Zie link in mijn bovenstaande bio! @pitch.pr @vinifywijn @purcari_wines #oekraïne #rodewijn #redwinelover
    2 maanden geleden
    View on Instagram |
    4/9
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: Domaine Taille Aix Loups, Chateau Montcontour, Bernard Baudry, Domaine Clothilde Legrand, Langlois-Chateau, Domaine Bablut, Chateau d’epiré en tot slot Landron Charrière. Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅 @chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 

Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: 
Domaine Taille Aix Loups, 
Chateau Montcontour, 
 Bernard Baudry, 
Domaine Clothilde Legrand, 
Langlois-Chateau, 
Domaine Bablut, 
Chateau d’epiré en tot slot  Landron Charrière. 

Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅

@chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    WIJNREIS LOIRE MET DE VINOLOGEN 🍾🥂🍷 Vier dagen wijn proeven in de Loire onder professionele leiding van Job Joosen. Vanaf Tours richting Angers. We passeerden de wijngebieden Moutlouis, Vouvray, Chinon, Saumur, Savennières en Muscadet, en bezochten 8 verschillende wijnbedrijven: Domaine Taille Aix Loups, Chateau Montcontour, Bernard Baudry, Domaine Clothilde Legrand, Langlois-Chateau, Domaine Bablut, Chateau d’epiré en tot slot Landron Charrière. Het was een heerlijke en interessante reis, wel een beetje afzien. Wandelingen door de wijngaard onder hoge temperaturen: gemiddeld 36 graden! 😅 @chateauepire @blojacky @verenigdevinologennederland @langlois.chateau @charles_joguet @wijnkoperijokhuysen #loirevalley #wine #wijnreis #loirewijn
    2 maanden geleden
    View on Instagram |
    5/9
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂

Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. 

Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! 

@thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    VAN ANTWERPEN NAAR DE LOIRE 🚞🍷🥂 Onze wijnreis naar de Loire start in Antwerpen. Even een terrasje pakken (met een Gin-Tonic) en daarna eten bij Thai by Sanito! Een regelrechte aanrader! Fantastisch Thais eten op een elegante manier. Doet in de verte denken aan O&O in Nederland. Ga je binnenkort ook naar Antwerpen? En heb je tips nodig waar je lekker kunt eten? Lees dan mijn verhaal met nog meer leuke restaurants tips. Zie de link in mijn bio! @thaibysanito #thais #restaurantsantwerpen #foodblogger #wijnreis #loire #wine #antwerpen #vvnbda
    2 maanden geleden
    View on Instagram |
    6/9
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅
Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦

Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. 

Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen!
Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. 

Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard!

#seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    WORLD OCEANS DAY 2022 🍽🌅 Vandaag, 8 juni 2022, is het World Oceans Day. Een dag die is ingeluid tijdens een perslunch bij de nieuwe loot aan de stam van @relaischateaux: het nieuwe hotel-restaurant 'Het Weeshuis' in Gouda @wshsgouda . Thema 'REVITALIZING THE OCEAN' Want de oceaan speelt een belangrijke rol in de 'health of our planet'. 💦 Zeewier is het thema van dit jaar. Na een uitgebreide uitleg door @wildwier over belang van zeewier voor de voedselketen en onze gezondheid proeven we eerst 7 verschillende zeewier-soorten. Zie foto 5. Vervolgens, in samenwerking met de partner Ethic Ocean, laten 6 chefs van Relais&Chateau tijdens deze prachtige lunch zien wat je allemaal met zeewier kunt doen! Wat een prachtige gerechtjes! (swipe even naar links). Een lust voor het oog, en waanzinnig lekker om te eten. Ook proeven? De hele maand juni werken de chefs van Relais met zeewier. De moeite waard! #seeweed #SeeweedSymphony #relaischateaux #unworldoceansday2022 #revitalizetheocean #zeewier @pitchpr @chateaustgerlach @margoreuten @glbdv @jefschuur @chateauneercanne @dennisvdbeld @roode_koper
    2 maanden geleden
    View on Instagram |
    7/9
    PARIJS!
🇫🇷 🥐
Drie dagen Parijs staat natuurlijk in het licht van FOOD & WINE! 🍷Samen met dochter @ninahkraan. We hebben onwijs genoten!!!
🍸🍹
Binnenkort een uitgebreid verhaal op I Love Food & Wine. Wat zijn de beste restaurants, waar ga je lunchen. En niet alleen mijn adressen, maar ook die van o.a. @chateaupetri, @miekevanlaarhovenvandenberg, @wijnliefhebber_nicole, @sandrine.snoek en @uitgeverijmomedia 
Stay tuned. Als je inschrijft op mijn nieuwsbrief dan weet je zeker dat je hem niet mist!

#parijs #weekendvibes #weekendweg #foodies
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    PARIJS! 🇫🇷 🥐 Drie dagen Parijs staat natuurlijk in het licht van FOOD & WINE! 🍷Samen met dochter @ninahkraan. We hebben onwijs genoten!!! 🍸🍹 Binnenkort een uitgebreid verhaal op I Love Food & Wine. Wat zijn de beste restaurants, waar ga je lunchen. En niet alleen mijn adressen, maar ook die van o.a. @chateaupetri, @miekevanlaarhovenvandenberg, @wijnliefhebber_nicole, @sandrine.snoek en @uitgeverijmomedia Stay tuned. Als je inschrijft op mijn nieuwsbrief dan weet je zeker dat je hem niet mist! #parijs #weekendvibes #weekendweg #foodies
    3 maanden geleden
    View on Instagram |
    8/9
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑 Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha. Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! #port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    4 maanden geleden
    View on Instagram |
    9/9
    Volgen op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine