Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Biefstuk

    Thaise biefstuk salade met kerstomaat uit het kookboek Persiana, elke dag van Sabrina Ghayour
    Salades

    Voor het weekend
    Thaise biefstuk salade met kerstomaten

    Op 4 november 2022 door Jolande Vos
    Biefstuk met romige champignonsaus
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Biefstuk met romige champignonsaus

    Op 28 oktober 2022 door Jolande Vos
    Peper steak met knofook-sojasaus biefstuk uit Japanse kookboek Izakaya van Tim Anderson
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Japanse peper steak met knoflook-sojasausboter

    Op 19 augustus 2022 door Jolande Vos
    Tortilla met gegrilde biefstuk met paprika, chilipeper en ui uit het kookboek De Makkelijke Bakplaat van Rukmini Iyer
    Hoofdgerecht

    Snel & Makkelijk
    Tortilla met gegrilde biefstuk en paprika

    Op 11 augustus 2022 door Jolande Vos
    Koreaanse steak tartare of steak tartaar uit het kookboek Izakaya van Tim Anderson
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Koreaanse steak tartare; de spannende variant

    Op 27 mei 2022 door Jolande Vos
    Carne Asada Fries Amerikaanse - Mexicaanse kapsalon uit het kookboek Met mes & stokjes van Mascha Lammes
    Eenpansgerecht

    Voor het weekend
    Mexicaanse ‘kapsalon’: ongegeneerd smullen!

    Op 4 februari 2022 door Jolande Vos
    Steak Bearnaise, biefstuk met bearnaisesaus
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Gegrilde steak met bearnaise saus

    Op 3 december 2021 door Jolande Vos
    Roerbakschotel met biefstuk uit het kookboek Vietnamees
    Eenpansgerecht

    Voor het weekend
    Simpele roerbakschotel met biefstuk uit de Vietnamese keuken

    Op 8 oktober 2021 door Jolande Vos
    Biefstuk met pepersaus - Steak au poivre
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Steak au poivre (biefstuk met pepersaus)

    Op 5 maart 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 4 Volgende »

    Meest populair

    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • De 13 leukste restaurants van Gent. Van sterrenzaak tot wijnbar.
      13x de beste restaurants van Gent
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food