Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Avocado

    Japans voorgerecht: Tomaat en avocado sashimi uit het kookboek Izakaya van Tim Anderson
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Sashimi van avocado: simpel Japans voorgerecht

    Op 4 juli 2022 door Jolande Vos
    Gevulde eieren met avocado uit het kookboek Borrelbijbel
    Borrelhapje

    Meatless Monday
    Gevulde eieren met avocado

    Op 13 juni 2022 door Jolande Vos
    Avocado taartje met Hollandse garnalen uit het kookboek Succesvolle seizoensrecepten van Sonja van de Rhoer
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Avocadotaartje met appel en garnalen

    Op 13 mei 2022 door Jolande Vos
    Avocado salade met grapefruit en radicchio uit TLV Tel Aviv van Jigal Krant
    Voorgerecht

    Meatless Monday
    Radicchio met rode grapefruit en avocado (vegan)

    Op 28 februari 2022 door Jolande Vos
    Garnalencocktail uit een potje uit het kookboek Samen Eten van Jamie Oliver
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Garnalencocktail uit een potje van Jamie

    Op 19 november 2021 door Jolande Vos
    Vietnamese kipsalade met spitskool en avocado
    Maaltijdsalade

    Voor het weekend
    Vietnamese kipsalade met avocado

    Op 13 augustus 2021 door Jolande Vos
    BLT salade met avocado dressing uit het kookboek Ode aan groenten van Alice Zaslavsky
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    BLT salade met avocado-dressing: ideaal voor de BBQ

    Op 4 juni 2021 door Jolande Vos
    Botersla met ansjovisdressing uit het kookboek Salad Days van Ajda Mehmet
    Bijgerecht

    Salad Days
    Zonnige botersla met ansjovisdressing

    Op 14 april 2021 door Jolande Vos
    Vegan broodbeleg: Cashewnoten avocado hummus uit het kookboekje Hemelse hummus
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Avocado hummus met cashewnoten (vegan broodbeleg)

    Op 5 april 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 4 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu 13 2023 Hollandse groente
      5x creatief met Hollandse groente
      in
    • Pannenkoeken bakken
      Oma’s eierpannenkoeken
      in
    • Entrecôte met champignonsaus
      Hoe bak je de perfecte entrecôte?
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food