Wrap met garnalen

Fishermans Thursday
Wrap met garnalen en paprika

Supersnel hoofdgerecht met een Mexicaans tintje. Je kunt Hollandse of gewone roze garnalen gebruiken. Hou je van ietsje pittig, vervang dan de milde salsa door een hot salsa. Ook geschikt als borrelhapje.

Welke wijn drinken we hierbij? De vulling van de wrap smaakt zowel licht zuur (yoghurt) als ziltig (garnalen) en een beetje zoet door de paprika. Kies bijvoorbeeld een Spaanse Verdejo, dat combineert uitstekend.

4 personen15 minuten

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 gele paprika’s, in stukjes
  • 4 tenen knoflook, fijngehakt
  • 5 eetlepels milde Mexicaanse salsa
  • 4 grote wraptortilla’s
  • 150 g Griekse yoghurt
  • 300 g garnalen
  • 75 g veldsla

Stap 1

Verwarm de wraptortilla’s volgens de aanwijzingen in de magnetron. Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak de paprika met knoflook in 3-4 minuten gaar. Roer de salsa erdoor en verwarm het geheel nog 2-3 minuten.

Stap 2

Bestrijk intussen de wraps met yoghurt. Schep het paprikamengsel in het midden en verdeel de garnalen en wat veldsla erover. Vouw de zijkanten van de tortilla’s iets naar binnen en rol de tortilla’s stevig op. Verdeel de rest van de veldsla over een schaal. Snijd de wraps schuin door en leg ze op de schaal.

 

Meer weten over wijn & spijs? Geef je hier op.

Meer visrecepten nodig? Kijk op de site van het visbureau.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *