Win één van de 72 kerstcadeaus!

Bij een mooi kerstfeest horen ook mooie cadeaus! I Love Food & Wine gaat je helpen om jezelf of je geliefden te verrassen met een prachtig kerstcadeau voor onder de boom. Wij hebben alvast voor je geshopt en als je meedoet kun je heel gemakkelijk en simpel iets winnen. Helemaal gratis en voor niets.

Hieronder zie je alle pracht kerstcadeaus op een rij. Deze staan ook in het GRATIS  I Love Food & Wine kerst e-book vol met heerlijke kerstrecepten voor een volledig kerstdiner! Wil je kans maken op één van de 72 kerstcadeaus? Selecteer het cadeau dat je zou willen winnen, vertel ons voor wie je deze zou willen winnen en waarom deze persoon het extra verdient dit jaar.

Extra kans maken om te winnen?
Volg @ilovefoodwine op Instagram. Zie jij een post voorbij komen met het kerstcadeau dat jij zou willen winnen? Like en/of deel deze post in je story en tag @ilovefoodwine !

Voorwaarden van de ILFW kerst winactie:

  • Deelname vanaf 18 jaar
  • Woonachtig in Nederland
  • Meedoen kan tot en met zondag 13 december 23.59
  • 14 december zullen de winnaars bekend worden gemaakt
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

 

Win één van de 72 kerstcadeaus!

Doe mee met de I Love Food & Wine kerstactie en wie weet win jij wel één van deze prachtige cadeaus! Voor jezelf, of juist voor iemand anders die het heel erg heeft verdiend dit jaar. Meedoen is heel eenvoudig!

Ja, ik wil een kerstcadeau winnen!