Cover Pasta Easy

Italiaans kookboek
Win ‘Pasta Easy’!

Dit voorjaar verscheen het kookboek ‘Pasta Easy’ van Vivian Lui. Het is een boek met ruim tachtig supermakkelijke Italiaanse pastarecepten. Elk recept wordt over 2 pagina’s gepresenteerd. Op de linkerpagina de ingrediënten en op de rechterpagina het recept met de foto.  De recepten zijn afkomstig uit heel Italië. Het boek is opgedeeld in 5 hoofdstukken: Klassiekers, Pasta ripiena & Gnocchi, Pasta al forno, Pasta lunga en Pasta corta. Om een idee te krijgen van de recepten, kijk dan naar het recept van vandaag: Cannelloni met tuinbonen.

 

Van dit mooie kookboek mogen we 5 exemplaren weggeven twv € 20,-

 

Wat moet je doen?

Wil je dit kookboek winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

Wat is jouw lievelingspasta? Hoe kom je aan het recept en voor wie zou het willen koken.

De 5 leukste antwoorden winnen het boek.

Zin om mee te doen? Stuur dan een email naar [email protected] .!
Reageer vóór a.s. maandag 1 augustus.
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Wij zullen de winnaar bekend maken via de Facebookpagina van I Love Food & Wine én via deze site.

 

Nog meer leuke pastarecepten met bijpassend wijnadvies? Geef je hier op.

 

One thought on “Win ‘Pasta Easy’!

  1. Mijn favoriete pasta recept is orecchiette met cime di rapa. Thuis maak ik het meest met broccoli omdat cime di rapa hier niet te krijgen zijn. Ik vind de oortjespasta superlekker, vooral die ambachtelijke met grove ribbels en de saus van gesmoorde groente met ansjovis, Hmmmm. Ik at dit voor het eerst toen ik nog een Italiaanse vriend had die in Puglia woont en dit is een typisch gerecht uit die regio. Ik zou het wel voor mijn oud huisgenoot Gabriele (van mijn tijd in Perugia) en zijn familie willen maken maken omdat hij ook in Puglia woont en ik heel benieuwd ben wat ze van mijn versie vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *