Cursus Wijs met Wijn en Spijs

Inschrijven met korting!
Meer leren over Wijn & Spijs

Ben jij een kookliefhebber? En houd je van wijn? Maar vind je het vooral leuk om meer te leren over het combineren van wijnen en gerechten? Dan ben je bij Het Wijninstituut aan het goede adres. Zij bieden een heel leuke cursus aan: ‘Wijs met Wijn & Spijs!’. Schrijf je nu in, vóór 1 maart 2017. Want lezers van I Love Food & Wine krijgen 10% korting!

Wijn en spijs combineren is hot! Daarom ben je natuurlijk ook regelmatig aan het neuzen op deze site I Love Food & Wine. Maar zelf doen is weer een stapje verder. Dat kun je leren bij Het Wijninstituut. Je leert nadenken over smaakgehalte en zuren, over mondgevoel en houtrijping. En vervolgens hoe je het een bij het ander kunt aansluiten.

Wijzer in drie avonden

Voor het maken van goede wijn-spijscombinaties is het belangrijk dat je meer weet over mondgevoel, smaakgehalte en smaaktype. En hoe beïnvloedt het een het ander.

Tijdens deze theorie- en praktijkcursus ga je veelvoorkomende smaken beleven, leren en ontdekken. Na afloop van de cursus kun je zelf goede én smakelijke wijn-spijscombinaties maken! De driedelige cursus ‘Wijs met Wijn & Spijs’ vindt plaats in Breda en Rotterdam.

Schrijf nu in!

Als je via I Love Food & Wine inschrijft vóór 1 maart 2017 geven wij 10% korting op het cursusbedrag. Vul de Code: ILFW10 in bij je inschrijving.

 

Wijninstituut

 

Op de hoogte blijven van het laatste Wijn&Spijs nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *