21 Pinchos Rotterdam

Winnaar Wereld Tapas Dag

 ‘Apetrots’ ben ik op het team van Tapasbar 21 Pinchos waar onze zoon Cas Leenders bedrijfsleider is! Want afgelopen donderdag werden zij winnaar van de Wereld Tapas Dag 2016 georganiseerd door Het Spaans Verkeersbureau.

Wereldwijd waren er op deze dag (16 juni 2016) activiteiten in vele steden over de hele wereld, zoals proeverijen, show cookings, activiteiten op lokale markten… En restaurants over de hele wereld boden die dag een speciaal tapasmenu aan. Zo ook in Nederland; hier waren verschillende restaurants die gedurende de hele week van 13 t/m 19 juni (of zelfs de hele maand juni) een Spaanse tapas-aanbieding op de kaart hadden.

Wie waren de deelnemers?

Uit Utrecht:

Uit Rotterdam:

Uit Amsterdam:

En verder:

  • La Cosina de España, /   in IJsselstein;
  • Sieraad in de Keuken,  in Velserbroek;
  • Café Madrid,   in Maastricht;
  • Patxaran Pintxos Y Tapas, in Haarlem;
  • Les Ombrelles,  in Den Haag;

Tapasbar 21 Pinchos winnaar!

Het restaurant dat door de stemmers tot favoriete tapas restaurant 2016 is gekozen, is 21 Pinchos in Rotterdam met een score van 9,4. Mijn zoon Cas Leenders is hier bedrijfsleider sinds september 2014. Hij was toen net klaar met zijn opleiding en werd nog voor  de opening van de Markthal in het diepe gegooid. Een nieuw bedrijf opstarten met een jong nieuw team, ze hebben de uitdaging volmondig aangenomen. Bijzonder was ook de dag van de opening , 1 oktober 2014, waarop we zelfs Koningin Maxima de hand mochten schudden.

Nu anderhalf jaar later staat er een prachtig bedrijf; dé beste Tapasbar van Nederland, waar ze trots op mogen zijn. Zeker met deze prijs!!!

 

Meer informatie over culinair nieuws in je mailbox? Schrijf je in voor de culinaire nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *